El Vilafranca fa un bon partit però ensopega davant un líder molt ferm

1
2
Vilafranca
Llagostera

- Valerio va marcar i el Llagostera va capgirar en un partit amb oportunitats de gol pels dos equips.

Darrer partit a casa abans de festes i derrota en un partit molt disputat davant un líder que va mostrar la seva condició de gran equip. El Vilafranca va tenir les seves oportunitats i no les va aprofitar i els tres punts van ser per un líder que es consolida a la part mes alta de la classificació.

(veure fotografies al final de la crónica)

Esperançador gol de Valerio

El Vilafranca es va presentar davant el líder bastant minvat d’efectius degut a les lesions acumulades als darrers partits i a la vegada il·lusionat després del gran paper fet a Amposta. El Llagostera per la seva part va venir a Vilafranca a sumar tres punts mes i ho va demostrar des dels primers instants de partit, acostant-se amb perill a la porteria de Saperas. Va ser el Vilafranca, però, qui va marcar primer gol en una centrada de falta de Bacaicoa sobre el cap de Valerio qui de cap bombeja la pilota deixant el porter a mitja sortida. Als 14 va ser el foraster Roca qui va tenir el gol i als 27 és Puchi qui te una doble oportunitat per marcar però Portolés ho evita. El Llagostera treballa i treballa, tot buscant l’empat, però el Vilafranca defensa bé, de manera que sembla que s’arribarà al descans amb l’1-0, però als 43 Uri avisa amb una bona oportunitat i el mateix jugador un minut després xuta ras des de la frontal i malgrat la bona estirada de Saperes la pilota va a gol.

El líder capgira i el Vilafranca perdona

A la segona els dos equips van seguir amb el seu tarannà, els gironins fent córrer la pilota amb facilitat i mostrant molt ofici, mentre que el Vilafranca intentava aprofitar les oportunitats que li donava el seu joc vertical. Als 48 Alabau xuta i el porter para amb comoditat, als 53 és Valerio qui es presenta davant el porter i en l’u contra u és el porter qui ho fa millor. Als 61 Uri te una nova oportunitat i no sap fer gol i als 63 son els visitants Mas i Eloi que s’inventen una jugada de tiralínies que acaba amb la pilota al fons de la xarxa, una gran jugada. El Vilafranca va seguir buscant l’empat i va ser Alabau qui el va tenir però el porter del Llagostera es va seguir mostrant molt efectiu. Es va arribar al final del matx amb alguna ocasió de gol mes però el marcador ja no es va moure i els tres punts van volar de Vilafranca en una derrota d’aquelles que es pot dir que és agredolça.

Fitxa tècnica

Vilafranca: Saperas, Moya (Ismael 34'), Aleix (Ruben Ortiz 24'), Dani, Bacaicoa, David, Eric, Eitan, Alabau (Tacón 66'), Valerio i Puchi

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Vallho (Plaja 21'), Canal, Javi González, Eloi, Roca, Masferrer, Mas (Herrera 75'), Uri (Javi revert 61'), i Quim Boadas

Gols: 1-0 Valerio (10'). 1-1 Uri (43'). 1-2 Mas (63').

Arbitre: Sauleda Torrent del col·legi de Mataró

Targetes: Pel Vilafranca Eric i pel Llagostera Plaja i Javi González

Incidències: Minut de silenci en memòria del jove de 34 anys Josep Oriol Bach, que havia estat jugador del Vilafranca a les categories baixes i fins i tot al primer equip i que aquesta setmana ens va deixar després d'una llarga malaltia.