El Vilafranca recupera la bona imatge guanyant a Amposta

3
Amposta
Vilafranca

- Els tres gols de Puchi, Valerio i Bacaicoa, van deixar clar que el Vilafranca mereixia els tres punts

Després de rebre a Reus una bona patacada, el Vilafranca va anar a Amposta a fer el seu segon partit seguit a camp contrari i en aquest cas davant un dels equips de la “seva lliga” com es comenta en el mon del futbol, un Amposta que te un terreny on és difícil treure-hi punts i mes darrerament que s’ha mostrat com un equip que va a més.

(veure fotos del partit al final de la crónica)

Primera part de domini i gols

Amb un onze inicial diguem de circumstàncies degut a lesions i targetes, el Vilafranca va sortir a jugar deixant tant sols tres homes a la banqueta, un defensa, un del filial i el porter suplent que per cert va haver de jugar els minuts finals de partit de davanter. Com si les mancances haguessin fet pujar l’autoestima dels vilafranquins, l’equip va sortit molt motivat i ben aviat es va veure que anava per feina. Als nou minuts se li va anular un gol fantasma a Eitan, uns diuen que la pilota va botar dins i d’altres fora de la línia de gol. El primer gol va venir de còrner, després que Bacaicoa llencés una falta a l’escaira i el porter local amb gran intervenció envies a córner. En treure aquest i després de varis rebutjos, la pilota arribava a peus de Puchi qui marcava el primer i tres minuts després Alabau pentina una centrada que va a peus de Puchi qui centra i Valerio que seguia la jugada marcava el 0-2. Es va arribar al descans amb alguna oportunitat més tant d’un com de l’altre equip.

Un gran gol per sentenciar

El Vilafranca no es refiava del marcador i de sortida a la segona part va seguir treballant de valent. Als dos minuts Puchi tenia un altre bona oportunitat però falla el remat. Als 52 un jugador local es planta sol davant Saperas i xuta fora i als 53 un altre falta directa de Bacaicoa, aquesta vegada si, entra per tora l’escaira a porteria contrària, fent pujar el tercer. Era el de la sentència, ja que tot i podent marcar algun gol els locals, el Vilafranca va defensar amb ordre i va veure com als 72 era expulsat per doble groga el local Jesús. El fet de jugar deu contra onze, va permetre a alguns dels jugadors tocats, baixar el ritme de joc i l’equip del Penedès es va dedicar a nedar i guardar la roba fins al xiulet final de partit, veient com hem dit el fet curiós de que el porter suplent Gerard jugués uns minuts de davanter.

Fitxa tècnica

Amposta         0

Vilafranca       3

Amposta: Diego, Yélamos, Raúl, Domínguez, Jesús, Miguel, Cesc, Ramón (Subirats 60'), Marc (Manel 37'), Gustavo i Oscar

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa, Dani, Aleix, David, Eitán, Erik, Valerio (Torrents 72'), Alabau (Isma 59') i Puchi (Gerard 86')

Gols: 0-1  Puchi (17’). 0-2 Valerio (20’). 0-3 Bacaicoa 58’.

Àrbitre: Galan Baró de l col·legi del Bages, be en línies generals deixant a part alguns detalls i un gol anul·lat a Eitan.

Targetes: Grogues als locals Jesus i Manel i al visitant Dani. Vermella per acumulació al local Jesús (72’)