Un auto gol a la primera i dos de sortida a la segona demostren la superioritat dels locals

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
3
0
Reus Deportiu
Vilafranca

 

- Cap el final, Alabau va tenir dues clares oportunitats per fer el gol de l’honor.

 

El Vilafranca va perdre de manera clara a Reus i els que érem veient el partit, semblava que veiem una repetició al del dia de La Pobla de Mafumet o el de Terrassa. El Vilafranca va sortir amb precaucions, aguantava bé, però un autogol de Dani després del primer quart i la gran sortida dels locals a la segona van sentenciar.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

El Reus va per feina ben aviat


El Vilafranca va presentar un onze una mica diferent del d’altres oportunitats, pot ser coneixent el potencial dels locals, Puchi va decidir posar un home mes a mig camp en detriment d’un davanter. Ben aviat es va veure que els homes de Castillejo, anaven per feina, el Reus aspira a un lloc a la part alta de la classificació i s'els va notar, els seus jugadors van començar a fer córrer la pilota amb velocitat, obrint el joc a les bandes i en conseqüència arribar a l’àrea de Saperas amb facilitat. Hi va haver un primer avís als deu minuts en un remat d’un jugador local que va sortir fora per poc i als 16 arribava el primer gol. Centrada des de la dreta al segon pal on Chumbi toca la pilota cap al mig i el central del Vilafranca Dani clava la pilota al fons de la pròpia xarxa. La superioritat reusenca i el gol posen les coses difícils al Vilafranca, Puchi descontent amb el que veu prepara dos canvis, un el lesionat Enric i poc després el d’Isma per un davanter, per potenciar la'atac. S’arriba al descans amb un altre ocasió molt clara dels locals que frustra Aleix i varies arribades del Vilafranca poc efectives.

 

Des sortida dos gols mes.

 

Amb l’equip reorganitzat i els consells de Puchi en temps de descans, s’esperava un Vilafranca amb un altre cara, però el rRus va sortir molt decidit i gairebé al primer atac per l’esquerra, una bona jugada de Pallarès  acaba amb centrada rasa i remat final de taló de Querol que enganya a Saperas i va a gol. Quatre minuts més tard i per la dreta, la pilota acaba amb un remat al pal de Masqué i Querol aprofita el rebuig per marcar el tercer. Els atacs per les bandes dels reusencs eren molt perilloses i en varies oportunitats es va respirar un quart gol, però el Vilafranca va defensar bé i fins i tot a les acaballes va cercar el gol de l’honor amb dues centrades de Tacón des de l’esquerra i dos remats de cap d’Alabau, en dos minuts, el primer fora per molt poc i el segon al pal.

Es va arribar al final de partit i es van perdre tres punts davant un rival que com deien els jugadors és de la lliga dels de dalt i per tant no sap tant de greu.

 

Fitxa tècnica

Reus                 3

Vilafranca         0

 

Reus: Angel, Edu, Robert, Sangrà, Ferran, Alvaro (Blas 66’), Marqués, Pallarès (Taravilla 54’), Masqué, Querol i Chumbi (Jorge 63’)

Vilafranca: Saperas, Moya, Ismael (Alabau 35’), Dani, Bacaicoa (Tacón 58’), Aleix, Roca, Enric (Eric 28), Eitan, Valerio i Puchi.

Gols: 1-0 Dani pp (16’). 2-0 Querol (47’). 3-0 Querol (51’)

Àrbitre: Avalos Barrera del col·legi d’Igualada.

Targetes: Grogues als locals Alvaro i Edu i als visitants Dani, Roca i Aleix. Vermella a Roca per acumulació (min 90).

 

{gallery}web/2010/desembre/cronica5{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona