Un gol de penal i una lluita constant li donen al Vilafranca tres punts ben merescuts

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
0
Vilafranca
Ascó

- A quatre partits del final de primera volta, el Vilafranca es va consolidant a la zona ampla de la classificació.

 

El Vilafranca va assolir davant l’Ascó una nova victòria, el que vol dir tres punts més i per tant una consolidació a la zona ampla, allunyant-se de les posicions complicades a la classificació. Ara cal sumar més punts per acabar la primera volta, uns diuen que calen 23 punts, altres 25 per estar més segurs, el cas és que ara faltant quatre partits per arribar a mitja lliga, ja ni ha 22 al sac.

 

(veure fotografies al final de la crònica)

 

Poques ocasions i gol de penal


No ha estat aquest un partit amb moltes ocasions de gol, especialment a la primera part en la que s’ha vist un Ascó ben posat al camp i movent la pilota per arribar a porteria contrària, amb evidents mancances als metres finals. Per la seva banda el Vilafranca jugant de la manera que ell sap fer, es a dir, corrent més que el contrari i practicant el futbol directa, arribava als voltants de l’àrea visitant on els defenses s’imposaven als davanters. En una jugada per l’esquerra, quan corria el minut 23, el lateral del Vilafranca Rubèn Ortiz, s’endinsa a l’àrea i Besora el fa caure, de manera que l’àrbitre assenyala penal. Puchi es va encarregar de marcar-lo fent pujar al marcador l’únic gol del partit.

 

Segona part moguda, però sense gols.

 

Des d’un principi es va veure que l’Ascó anava a cercar l’empat, es va avençar uns metres i va deixar com a home lliure al porter, evidentment es tractava de controlar amb eficàcia les pilotes llargues que enviava el Vilafranca a la davantera. Felip molt bon jugador amb la pilota als peus, va controlar bé la situació. Per la seva banda el Vilafranca va fer un gran treball, tant a l’hora de defensar com de portar joc al davant, l’esfèrica va sovintejar les dues àrees i s’hauria pogut veure algun gol més però la defensa i porter visitants van saber defensar-se bé i d’altra banda la reraguarda vilafranquina va estar ben posada i va procurar que Saperes no hagués d’intervenir. Al final tres punts ben merescuts i treballats gràcies a un gol de penal. Dir que van debutar a casa els tres nous jugadors, Dani García, Javi Carrión i Dani Tacón.

 

Fitxa tècnica

Vilafranca           1

Ascó                    0

 

Vilafranca: Saperas, Moya, Rubén Ortiz, Dani, Bacaicoa, Aleix, Eitan, Carrión, Palet (Valerio), Alabau  (Tacón) i Puchi.

Ascó:Felip, Cristian, Isma, Josep Ramon, Xavi García (Yuri), Redondo, Luis García (German), Besora, Esteve (Mohe), Hernández i Jaume.

Gols: 1-0 Puchi de penal (24’).

Àrbitre: Gallardo Martínez del col·legi de Sabadell va fer un bon arbitratge i no es va complicar la vida.

Targetes: Grogues al local Bacaicoa i als visitants Hernández, Besora, Esteve i Jaume. Vermella directa a Besora (87’).

 

{gallery}web/2010/novembre/cronica28{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona