Partit difícil i complicat per un Vilafranca que suma fent un gran treball.

1
1
Manlleu
Vilafranca

- Sent el Vilafranca l’equip que menys targetes veu, van cinc vegades que acaba el partit amb un home menys.

El Manlleu s’havia mostrat fort als darrers partits i per això es preveia un partit complicat pel Vilafranca que presentava un parell de cares noves, el central Dani que sortia de titular en substitució de l’expulsat Bacaicoa i Dani Carrión que en principi estava a la banqueta i que va sortir al segon temps. Al final un punt que, tal com van anar les coses és un resultat positiu.

(veure algunes fotos del partit al final de la crònica)

Els gols al primer temps

A la primera part hi va haver oportunitats de gol pels dos equips, pot ser no moltes, però el cert és que la pilota va sovintejar les dues àrees. Prop de la mitja hora una falta de Puchi treta sobre el cap d’Enric, va anar al pal i un defensa va treure a córner i precisament en aquesta jugada i amb els mateixos protagonistes, la pilota va acabar al fons de la xarxa, també en un remat de cap. El Vilafranca havia fet un primer pas per no sortir de Manlleu amb les mans buides, és mes tal com anava el partit es pensava arribar al descans amb el 0-1 comentat, però en una pilota perduda a la zona ampla pels del Penedès, el local Planagumà, s’escapa del marcador, entra a l’àrea i el central del Vilafranca li fa penal segons el col·legiat, una pena màxima que significa l’empat, un resultat diguem just i que ja no es mouria.

Altra vegada un jugador menys.

La segona part va començar amb empenta per part dels locals, de manera que als quatre minuts, Aleix va haver de treure la pilota de sota pals una jugada de Planagumà. Als 55 Enric es expulsat per segona groga, per saltar amb el braç obert i colpejar a un contrari, targeta molt rigorosa que deixava al Vilafranca amb deu homes. Curiosament el conjunt que menys targetes veu, en cinc oportunitats i en aquesta temporada ha quedat amb un home menys. Fins al final de partit ja ho poden imaginar, forta pressió ambiental, domini local i un Vilafranca molt treballador que va haver d’aguantar estoicament fins al final els atacs locals, per assolir un punt.

Fitxa tècnica

Manlleu               1

Vilafranca           1

Manlleu: Fran, Rude, Chicho, Arxi, Busquets, Putxi (Tuneu, 88’), Del Moral (Romero, 82’), Gely, Aumatell, Crous (Criado, 73’) i Planagumà.

Vilafranca: Saperas, Moya, David, Dani García, Rubén Ortiz, Aleix, Enric, Eitan, Puchi, Alabau (Carrión, 64’) (Erik, 86’) i Palet (Valerio 45’).

Gols: 0-1 Enric (min. 30) i 1-1 Del Moral de penal (min. 39).

Àrbitre: Calle Martínez (Barcelona).

Targetes: Grogues a l’entrenador local Francesc Cargol i als visitants, Enric, Aleix, Dani García i Valerio. Vermella a Enric, per acumulació de grogues (min 55).