Partit amb moltes ocasions que va guanyar qui millor va resoldre les oportunitats

Europa

El resultat mes just pot ser hauria pogut ser l’empat, però la sort cara gol va girar l’esquena  al Vilafranca

Darrer partit de lliga entre dos equips que es van dedicar a complir amb l’expedient i que va guanyar l’Europa seguint la tradició de les cinc darreres temporades, un partit amb moltes oportunitats de gol , que hauria pogut guanyar qualsevol, que el resultat més lògic podia ser l’empat i que va guanyar qui va resoldre mes bé les seves oportunitats de gol.

(veure fotografies del partit, al final de la crònica)

Primer temps igualat

A la primera part, especialment als primers moments, un i altre equip jugaven a l’expectativa, com esperant que feia el contrari i en una de les aproximacions del Vilafranca, en una falta que treu Puchi, la pilota arriba a Calvo qui de cap bombeja des del segon pal, la pilota al primer pal fent-la arribar al fons e la xarxa. Tres minuts mes tard va arribar la rèplica forastera amb el gol de l’empat de Javi Lara amb un xut creuat després d’una assistència de Gatell amb el pit. Amb l’empat a un gol, els dos equips van buscar el gol, la pilota anava amunt i avall pel joc directa dels dos conjunts  i les defenses s’imposaven a les davanteres. Abans del descans però, Guzman te una bona oportunitat però xuta alt i Puchi de falta obliga al porter foraster Eloi a fer una gran intervenció.

Moltes ocasions

Al segon temps, pot ser els graciencs van jugar mes la pilota i els va permetre freqüentar l’àrea local. Als 60 Cebri xuta una falta directa al pal, l’Europa sembla que desvetlla i crea dues ocasions seguides en la mateixa jugada i als 70 també de falta, aquest cop centrada per Lara, és Cebri qui de cap remata a gol. Amb el marcador capgirat, és el Vilafranca qui reacciona i Puchi te dues oportunitats seguides per empatar amb dos un contra un amb el porter, després al cap de tres minuts és Moha qui te el tu a tu amb el porter, però Eloi una vegada més evita el gol, però arriba el 77 i després d’un rebuig la pilota va al cap de Calvo qui fa el seu segon gol del partit. Faltava menys d’un quart i vist el partit, l’empat semblava un bon resultat, però als 84, un penal innecessari fa que arribi el resultat definitiu, tot i que a les acaballes hauria pogut arribar algun gol mes a peus de Lara i Sagalés i un pels locals a jugada de Valerio que va treure Alberto des de la ratlla de gol.

Fitxa Técnica

Vilafranca                2

Europa                    3

Vilafranca: Sergi (Alex 32’), Marquez (Moha 66’), Uri, Bacaicoa, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla, Josu (Eitan 56’), Valerio i Puchi.

Europa: Eloi, Cano, Alberto, Poziello, Josué, Parrés, Eric (Delmàs 50’), Lara, Cebri (Sagalés 71’), Guzman i Gatell (Rovira 50’).

Gols: 1-0 Calvo (min 9). 1-1 Lara (min 12). 1-2 Cebri (min 70). 2-2 Calvo (min 77). 2-3 Sagalés de penal (min 84).

Àrbitre: Perez Bueno de la delegació de Mataró.

Targetes. Grogues als locals Iglesias, Santolalla i Eitan i als visitants Alberto, Poziello i Lara.

Incidències: Unes 150 persones van assistir al partit, en una matinal primaveral. Es va guardar un minut de silenci en memòria de l’avi del jugador local Uri, el senyor Carles Escabrós. Des d’aquesta web volem enviar unes paraules de condol a tota la família.

Abans de començar el partit, els jugadors van lliurar una placa record a Rubèn Ortiz pels anys que ha estat defensant els colors del Vilafranca.