Després d’una primera part espessa, el Vilafranca fa tres canvis al descans i empata

Tercera Divisió
LOCAL        2
VISITANT   2

Gavà
Vilafranca

Amb aquest resultat el Vilafranca s’assegura la vuitena posició, en un final de lliga còmode.

Pot ser un dels al·licients del partit era que una victòria del Gavà i depenent dels resultats del Castelldefels a les dues darreres jornades, el Vilafranca podria caure de la vuitena posició, però després d’un primer temps espès i amb poques idees, a la segona part l’equip de Puchi, que va fer tres canvis en temps e descans, va millorar i es va assolir un empat que assegura la vuitena posició a la classificació faltant una jornada pel final.

(Veure fotografies al final de la crónica)

Primer temps pels locals

El Vilafranca va sortir bastant adormit. De ben segur que pel fet de tenir ja aquesta temporada la feina feta, el cas és que a la primera part no es va veure l Vilafranca de la lliga, es veia un equip per sota de les seves possibilitats i de fet com ens confirmava l’entrenador al final del partit, “era un partit que, cas de poder, hauria fet sis canvis durant la primera part”. Evidentment, aquest mal tarannà, va acabar amb dos gols de l’ex vilafranquí Alabau en dues contres que van agafar al Vilafranca desprotegit a la part del darrera. L’equip de Puchi, a la primera part es va acostar amb timidesa a la porteria local i únicament Josu i Reyes van tenir alguna possibilitat de fer gol, però qui més va treballar per guanyar va ser el conjunt local.

Reacció i empat

En temps de descans, l’entrenador del Vilafranca Puchi, va cantar la canya als jugadors i va fer tres canvis, va substituir els dos laterals i al davanter centre i la cosa de ben segur que va servir per millorar i al final sortir de La Bóbila amb un empat. Cal dir però que amb el 2-0 i al inici de la segona part, abans dels gols del Vilafranca, el porter dels del Penedès, es va haver de lluir en tres d’intervencions per evitar el gol a peus de Bioko i Cervantes que en bones combinacions de la davantera, van tenir el tercer gol. Mica en mica però, el Vilafranca es va anar assentant a la zona ampla  i es va apropar a la porteria del Gavà amb més freqüència, ja no era el Vilafranca del primer temps i els fruits d’aquest millor joc es van trobar als 64 en un gol de cap de Dani a centrada de Josu des de la dreta i un minut després, amb molta sort, en un xut llunyà  era desviat per un defensa local i la pilota rebotava als peus de Josu per entrar al fons de la porteria.

En definitiva va ser un repartiment de punts que li permet al Vilafranca arribar a la darrera jornada de lliga, davant l’Europa, amb la vuitena posició consolidada.

Fitxa Técnica

Gavà                        2

Vilafranca                2

Gavà: Alluera, Juan Carlos, Iglesias, Vivó, Cervantes, Alabau (Bioko 51’), Hidalgo, Quiles (Olivé 56’), Martín, David Jiménez (Amezcua 64’) i Oriol.

Vilafranca: Sergi, Kiki (Eitan 46’), Dani, Bacaicoa, Ismael (Ruben Ortiz 46’),Calvo, Antolinez, Santolalla, Josu, Reyes (Valerio 46’) i Puchi.

Gols: 1-0 Alabau (min 28). 2-0 Alabau (min 39). 2-1 Dani (min 64). 2-2 Josu (min 65)

Àrbitre: Vizcarro Caparrós de la delegació de Tarragona.

Targetes. Grogues als locals Iglesias, Vivó i Amezcua i al visitant Calvo.

Incidències: Unes 200 persones van assistir al partit.