Quan dos equips surten a guanyar es veu un gran partit

2
2
Vilafranca
Santboià

Els dos equips van tenir moltes oportunitats, però amb 2-2 el Vilafranca va disparar dues vegades al pal.

Un Vilafranca sense opcions i amb quatre importants baixes, per sanció, malaltia o lesió (Dani, Ruben Ortiz, Calvo i Dani Delgado) i un Santboià encara amb alguna oportunitat, van sortir a jugar al municipal vilafranquí, un partit en el que tots os van buscar la victòria. El Vilafranca sempre va anar al davant al marcador i el Santboià ben posat al camp, va saber neutralitzar els avantatges i mantenir l’empat fins el final malgrat les clares oportunitats i els dos pals pel 3-2 del Vilafranca.

(Veieu imatges del partit, al final de la crónica)

Partit maco

La primera part va acabar amb un sol gol, però n’haurien pogut entrar més, ja que als 14 els forasters van posar a prova a Sergi, el segon porter del Vilafranca que debutava aquesta temporada, fent una bona intervenció. Als 19 arribava el gol de Bacaicoa en una falta molt ben llençada des de la frontal, que entrava per l’escaira. Fins el descans es van anar repetint les oportunitats a les dues porteries, els de Sant Boi, feien un joc trenat per arribar a porteria contrària i el Vilafranca, com és habitual, practicava el futbol directa. Així, als 23 Jordi Martínez, va xutar alt des de sobre la ratlla de l’àrea gran i després als 39 Valerio remata un pam alt, als 42 Santolalla acaba una bona combinació xutant prop de l'escaira i la mes clara un xut de Josu que el porter treu a corner en una gran intervenció. Quan s’arribava al descans va ser el visitant Guillen qui obligava a Sergi a fer un altra bona intervenció.

Incertesa fins el final

L’arrencada de la segona part va ser entretinguda, ja que en menys de cinc minuts el Santboià havia empatat i el Vilafranca s’havia posat 2-1. Abans però, Venzal xutava i Sergi treia amb els peus i aturava també el posterior xut de Cardenas.  Un minut mes tard, Jordi Martínez, es va saber anticipar en una centrada des de l'esquerra de l'atac i va clavar l’empat i Santolalla va avençar novament al Vilafranca tres minuts després en marcar el 2-1 a passada amb el cap de Puchi. Com que als homes de Miguel López tant sols els servia la victòria, van prémer l’accelerador i van cercar l’empat, un empat a dos que va arribar després que Sergi atures un xut de Cristian, corria el 69 i una canonada de Guillem es rebutjada amb el puny pel porter local Sergi i la pilota arriba a peus d’Isaac que no perdona assolint l’empat. Fins el final, vaselina de Valerio que surt fora per poc, centrada de Marquez i Valerio remata al travesser per la part alta, córner que pentina Bacaicoa i Reyes remata alt, jugada de Kiki a córner, Guti assisteix a Puchi que xuta i refusa Enric amb els peus i finalment una centrada d'Uri en treura una falta, la pilota arriba a l'àrea fa un bot, no la toca ningú i va a parar a la base del pal.

Així doncs, empat que pot ser no agrada a ningú, uns, els de casa per mereixes la victòria, els altres perquè necessitaven els tres punts.

Fitxa Técnica

Vilafranca                2

Santboià                 2

Vilafranca: Sergi, Kiki, Uri, Bacaicoa, Ismael, Eitan (Guti 69’), Antolinez, Santolalla, Josu (Marquez 63’), Valerio (Reyes 77’) i Puchi.

Santboià: Eric, Isaac, Javi, Erencia, Cardenas, Heredia (Joel 78’), Cano (Dani Romero 82’), Guillem, Jordi Martínez, Venzal (Aiam 62’) i Cristian.

Gols: 1-0 Bacaicoa (min 19). 1-1 Jordi Martinez (min 48). 2-1 Santolalla (min 51). 2-2 Isaac (min 69)

Àrbitre: Rodríguez Enrique de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues als locals Eitan i Reyes i als visitants Erencia, Isaac i Cristian.

Incidències: Unes 250 persones van assistir al partit. El delegat local Pepe Fos va celebrar el seu partit número 900 en aquesta tasca de delegat.