Tercera derrota consecutiva que obliga al Vilafranca a dir adéu al play off

0
Manlleu
Vilafranca

Malgrat tot el club està orgullós de la gran campanya realitzada, tenint un dels pressupostos mes baixos de la lliga

Al final no ha pogut ser. Les derrotes a casa amb l’Espanyol B i els dos desplaçaments amb resultats negatius a Santa Coloma de Gramenet i Manlleu, han portat al Vilafranca a aturar-se amb 51 punts i veure com els quatre primers marxaven, deixant el tall a set punts de diferència restant tant sols tres partits, es a dir nou punts en joc. Ara el Vilafranca haurà d’acabar la lliga amb la cara ben alta presumint d’haver fet una gran temporada, lluitant quasi fins el final per una de les quatre places amb premi i tot amb un dels pressuposto mes baixos de la categoria.

Novament gol al principi de partit

Al camp de la Gramenet, es va rebre el primer gol als dos minuts i a Manlleu als quatre, de manera que amb un gran equip com el d’Osona, sent a més el màxim golejador de la categoria, és un inici de partit que dicta els esdeveniments, que obligava anar a endavant al Vilafranca si es volia igualar el marcador, deixant evidentment espais al darrera pels possibles contraatacs locals. Malgrat tot, el Vilafranca va reaccionar i va saber plantar cara amb xuts de Josu, Reyes i Puchi, que van portar a bones intervencions del porter local Barragan per evitar l’empat. Als 38 i en una falta, es produeix penal per unes mans involuntàries de Santolalla, una pena màxima que no puja al marcador ja que el porter Ródenas va parar el xut de Baruc. Així doncs amb l’1-0 es va arribar al descans després que la pilota anés amunt i avall sense problemes per les porteries.

Mala arrencada

Certament es va donar aquella dita que diu que el que mal comença mal acaba i és que si a la primera part el Manlleu va marcar als quatre minuts, després d’una forta arrencada, a la segona, en van tenir prou amb quatre minuts per fer dos gols que deixaven el matx sentenciat. El primer al minut 48 en una assistència de Planagumà a Adrià que acaba la jugada amb una vaselina per sobre el porter penedesenc i el segon un minut mes tard d’un fort xut, arran de pal, des de la frontal, del mateix Adrià. Evidentment un 3-0 a inici de la segona part diu ben clar a un i altre equip que allò s’ha acabat i fins el final, el Manlleu es va dedicar a nedar i guardar la roba, fent un joc de tocar i tocar la pilota mentre que el Vilafranca va seguir treballant buscant un possible gol, sense crear ni un ni altre equip massa problemes als porters contraris.

Fitxa Técnica

Manlleu                   3

Vilafranca                0

Manlleu: Barragan, Masoliver, Archi, Micaló, Torner, Putxi (Seuma, 75’), Adrià (Geli, 57’), Baruc, Aumatell, Criado (Javi, 81’) i Planagumà.

Vilafranca: Ródenas, Uri, Dani, Bacaicoa, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla (Moha, 37’), Josu (Valerio, 43’), Reyes (Eitan, 58’), i Puchi.

Gols: 1-0 Baruc (min 4). 2-0 Adrià (min 48). 3-0 Adrià (min 49).

Àrbitre: Martín Varas de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues als locals Archi i Putxi i als visitants Calvo, Santolalla i Ruben Ortiz.

Incidències: Unes 550 persones van assistir al partit.