Un Vilafranca poc inspirat cedeix davant una Grama molt necessitada

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
3
1
Gramenet
Vilafranca

Cal destacar de manera negativa el mal comportament d’uns afeccionats contra la banqueta i part de l’expedició del Vilafranca

 

Era una bona oportunitat per apropar-se a la quarta plaça, però davant hi havia un Gramenet que s’hi jugava la permanència, els de Santa Coloma van sortir forts, van marcar als dos minuts i després de veure com el Vilafranca els empatava amb un gran gol de Ruben Ortiz, van marcar dos gols mes en un parell de minuts que sentenciaven el partit. Amb 3-1 els locals es van tirar enrere i el Vilafranca va desvetllar, i van arribar a porteria contrària amb més freqüència, van reclamar un parell de penals i dir que el Vilafranca va acabar molt enfadat amb el comportament d’uns pocs afeccionats locals que es van passar el partit insultant a la banqueta i a alguns membres de l’expedició vilafranquina.

 

(veieu fotografies del partit, al final de la crònica)

 

Gol en fred


El Vilafranca tenia dos partits seguits fora de casa i a l’hora dues oportunitats per apropar-se a la quarta plaça de play off. De moment aquest primer matx ha frustrat per de les aspiracions de sumar punts i no despenjar-se de la zona alta de la taula classificatòria. Tot va començar malament ja que als dos minuts es treu una falta des de l’esquerra de l’atac local, un davanter remata de cap al pal i a la caiguda Aitor posa la cama en mig de varis jugadors per marcar el primer gol. El Vilafranca es refà i sovinteja la porteria local i quan corria el minut 13, una topada entre el porter local i Dani Delgado, fa que Miguel Ramos, atordit hagi d’abandonar el partit, per cedir el seu lloc a Mir. Quan corria el minut vint, Ruben Ortiz enganxa una volea des d’uns 33 metres i la pilota entra pel pal contrari, un gran gol i  als 23 el local Miralles acaba una bona jugada de la davantera local fent un xut creuat que de ben poc no va a gol. A l’entrenador del Vilafranca Puchi no li agradava com anava el partit i va fer dos canvis abans del descans, als 32 Ismael va cedir al seu lloc a Kiki i als 40 Reyes a Valerio, qui en una topada amb el porter local es va lesionar al turmell i va haver de ser substituït en temps de descans.

 

Dos gols en tres minuts

 

Al segon temps, va entrar Josu per Valerio i ben aviat es va poder notar que el Vilafranca no estava massa posat en el partit, de fet els locals es mostraven mes posats en la feina i es va notar el les aproximacions a la porteria del Vilafranca. Miralles en un parell d’oportunitats i Rubèn Alcaraz van tenir el gol, però el Vilafranca controlava bé i s’arribava al 70 aguantant bé l’empat, als 69 Dani Delgado te un  remat de cap a centre de Puchi, però la pilota va a mans del porter i un minut després en una errada de marcatge arriba el segon i dos minuts després un xut creuat de Toni Pérez que feia menys de deu minuts que havia entrat al terreny de joc, va significar el tercer i definitiu. Fins al final la Grama es va tirar enrere, el Vilafranca va prémer l’accelerador i va arribar amb mes freqüència a l’àrea contraria. Es va reclamar penal del porter a Dani Delgado als 80 i mans dins l’àrea d’un defensa després d’un xut de Puchi als 91, com a dues anècdotes finals d’un partit poc inspirat per un Vilafranca que ara li espera un difícil desplaçament a Manlleu.

 

 

Fitxa Técnica


Gramenet                   3

Vilafranca                   1

 

Gramenet: Miguel Ramos (Mir 14’), Guille, Jaime, Aitor, Gerard, Ruben Alcaraz, José Javie (Luque 85’), Raventós (Toni Perez 64’), Manu, Morales, Miralles.

Vilafranca: Ródenas, Uri, Dani, Ismael (Kiki 32’), Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla, Reyes (Valerio 40’) (Josu 46’), Dani Delgado i Puchi. 

Gols: 1-0 Aitor (min 2). 1-1 Ruben Ortiz (min 19). 2-1 Manu (min 70). 3-1 Toni Pérez (min 72).

Àrbitre: Avalos Martos de la delegació de l’Anoia.

Targetes. Grogues als locals Ruben Alcaraz i Morales i als visitants Santolalla, Ruben Ortiz, Dani Delgado, Kiki i Josu.

Incidències: Unes 350 persones a la llotja i una tarda mes aviat fresqueta. Es va guardar un minut de silenci en memòria d’un familiar d’un directiu.

 

{gallery}web/2012/abril/cronica20{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona