El gran treball del Vilafranca, no va ser suficient per sumar davant un Espanyol B amb eficients individualitats

3
Vilafranca
Espanyol B

Els afeccionats que van assistir en un bon número, van sortir molt indignats amb l’actuació del col·legiat

Va ser llàstima que el gran treball efectuat pel Vilafranca al llarg dels noranta minuts quedés emmascarat amb un resultat final que en cap moment s’ajusta a la realitat. Pot ser un empat, com a mínim, hauria significat millor el que veritablement va succeir sobre el terreny de joc, però un primer gol en un rebot i dos gols d’oportunisme cap el final, van sentenciar aquest bon matx que va tenir un col·legiat que no va mesurar per igual als dos conjunts xiulant en igualtat de condicions sempre contra els da casa. Tant sols amb l’1-3 va canviar la seva actitud.

(veieu fotografies del partit, al final de la crònica)

Un gol de sort

Deia un afeccionat al final del partit que, el Vilafranca ha corregut i l’Espanyol B ha guanyat caminant. Aquesta definició es pot ajustar bastant al que es va veure, ja que a la primera part el Vilafranca va fer un gran treball, portant perill a la porteria contrària i anotàvem oportunitats de gol als set i nou minuts de Rubèn Ortiz i Santolalla, després la pilota va anar amunt i avall sovintejant les dues porteries, però les defenses s’imposaven a les davanteres i els porters no havien d’intervenir. Als 36 Cristian Alfonso fa misto en rematar una bona centrada de Thievy i als 39 és el local Reyes qui remata fora per poc una assistència de Puchi, tot això abans que una pilota morta dins l’àrea, després d’un rebot, fos rematada a gol per Pirulo, fent pujar el primer gol. Es va arribar al descans amb un sol gol tot i que Cristian Alfonso va tenir, just als 45 la darrera oportunitat abans d’anar a descansar..

Un bon treball per no perdre.

La segona part va començar amb un ensurt, ja que Thievy va rematar a gol i el porter local Ródenas va haver d’intervenir amb encert, mica en mica el Vilafranca va anar agafant les regnes del partit i es va erigir com a dominador de la situació. Bacaicoa, a la sortida d’un córner, va tenir l’empat en un remat de cap als 62. Als 68 es reclamen dos penals, un per mans d’un defensa i instants després una caiguda d’Antolinez, que l’àrbitre no els veu, als 69 Puchi va una passada de la mort que no troba rematador i als 70 Valerio rep una empenta quan anava a rematar de cap. El públic estava indignat amb el col·legiat, pels penals no vistos i  per la seva apreciació de faltes valorades de manera diferent si eren els de casa o els de fora, finalment però, va arribar el penal a Dani que aquesta vegada si que es va assenyalar i va servir perquè Puchi fes el merescut i treballat empat. Cap el final als 83 i 84, dos gols d’oportunisme de Thievy van servir per decantar la victòria cap els de Barcelona, davant el desencís local en pensar que el resultat mes just hauria pogut ser l’empat.

Fitxa Técnica

Vilafranca                     1

Espanyol B                   3

Vilafranca: Ródenas, Uri, Dani, Bacaicoa, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla (Marquez 67’), Reyes (Josu 76’), Dani Delgado (Valerio 64’) i Puchi.

Espanyol B: Edgard, Rico, Victor Alvarez (Blanchard 81’), Cunill, Zou, Joan, Pirulo (Gabi 85’), Darder, Moha (Bakari 46’), Cristian Alfonso i Thievy

Gols: 0-1 Pirulo (min 40). 1-1 Puchi de penal (min 76). 1-2 Bakary (min 83). 1-3 Bakary (min 84).

Àrbitre: Galan Baró de la delegació del Bages.

Targetes. Grogues als locals Calvo i Puchi i als visitants Moha, Joan, Pirulo, Cunill i Gabi.

Incidències: Molta gent al Municipal vilafranquí, unes 450 persones en una tarda freda i plujosa. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Piermario Morosini el jugador del Livorno que va morir en ple partit el passat cap de setmana.