El Vilafranca amb un gran partit davant un ferm rival, demostra que no renuncia al play-off.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
0
Vilafranca
La Pobla de Mafumet

Hi va haver un gran ambient a la grada en un partit dels que fan història i amb la pilota que sovintejava les dues porteries

 

En un dels millors partits de la temporada, el Vilafranca es va desfer per la mínima d’un dels bons equips de la categoria i tot gràcies a un matiner gol de Valerio (el 1.100 del Vilafranca a tercera). Una victòria que permet ajuntar-se al pom de dalt quedant a tant sols tres punts del segon classificat, l’Espanyol B, precisament el proper rival a casa.Va ser un partit amb una bona entrada i tot gràcies a la quantitat de gent que han comprat el cupó que permet l’entrada a un preu mínim als darrers encontres a casa.


(veieu fotografies del partit, al final de la crònica)

 

Amb un gol matiner ni ha prou


Va ser un partits dels que fan afició, ja que la pilota va freqüentar les dues àrees. El Vilafranca va fer el seu típic joc de futbol directa i per part de La Pobla, com be se sap, equip filial del Nàstic, va fer córrer la pilota d’esquerra a dreta tot intentant crear oportunitats de gol. El primer que va sorprendre va ser el Vilafranca fent l’únic gol del partit, va ser una passada llarga de falta que arriba a la zona on és Valerio, el defensa tapa amb el cos la pilota i el jugador del Vilafranca posa el peu fent un globus que després a la caiguda ell mateix remata a gol sorprenent a tots. La Pobla de Mafumet va desvetllar i va dominar la zona ampla, això si, amb poques oportunitats de gol, tant sols un parell de xuts desviats i per la seva banda el Vilafranca va buscar un segon gol amb un parell de bones jugades de Puchi.

 

 

El Vilafranca defensa bé.

 

A la segona part els del Tarragonès van prémer l’accelerador i als 46 i als 50, un parell de xuts, primer d’Orive i després de Joel, haurien pogut acabar en gol. Els visitants a base de tocar i tocar l’esfèrica es feien dominadors de la situació, això si, sense oportunitats clares de gol gràcies a la bona defensa del Vilafranca. Als 61,63, 65 i 66 el Vilafranca també va tenir el seu gol en jugades de Valerio, Antolinez i Puchi, però malgrat a que la pilota anava d’àrea a àrea, no hi havia oportunitats clares de gol i cap el final La Pobla va buscar l’empat que no va assolir degut al bon comportament defensiu d’un Vilafranca que va saber mantenir la seva porteria a zero després de deu jornades de rebre gols i en ocasions excessius.

 

 

Fitxa Técnica


Vilafranca                     1

La Pobla de Mafumet    0


Vilafranca: Ródenas, Uri, Dani, Bacaicoa, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla (Guti 81’), Moha (Marquez 46), Valerio (Josu 77’) i Puchi.

La Pobla de Mafumet: Sergio, Alberto, Songoó, Aitor, Ñoño, Joel, Sebas (Alfons 66’), Orive (Aaron 71’), Bueno, Fran Carbià i Eric Via (Boniquet 46’).

Gols: 1-0 Valerio (min 8).

Àrbitre: Diaz Melero de la delegació de Lleida.

Targetes. Groga al local Moha i al visitant Sebas

Incidències: Molta gent al Municipal vilafranquí, unes 350 persones en una tarda primaveral en la que Valerio amb el su gol va entrar a la història del club en marcar el gol 1.100 del Vilafranca a tercera. A la llotja hi havia el jugador del Vilafranca que va marcar el gol numero u a tercera, Pere Sadurní (56/57). Dir que el jove Antolinez ha estat seleccionat per ser “Jugador Nike The Chance”, es tracta d’elegir els cinquanta millors jugadors de menys de 20 anys de Catalunya. En acabar el partit, Antolinez va ser mantejat pels seus companys ja que el proper dia sis fa dinou anys.

 

{gallery}web/2012/abril/cronica1{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona