El Vilafranca torna a retrobar-se amb la victòria fent un seriós partit a Vilanova

Vilafranca

Els afeccionats van gaudir d’una moguda primera part amb oportunitats dels dos equips i sentenciada pels del Penedès

El Vilafranca portava sis partits sense guanyar, li feien molts gols i havia entrat en una dinàmica molt diferent d’aquella que després de nou partits sense perdre l’havia permès entrar a la zona de play off. Als Alumnes Obrers, on no s'hi havia guanyat mai, es va poder veure un Vilafranca diferent, es va buscar l’empat des del primer moment i amb avantatge clara al marcador va treballar bé per evitar un empat i fer-se amb tres que fa que es mantingui a la zona alta prop dels llocs de privilegi.

Veieu fotografies del partit, al final de la crònica

Ocasions pels dos equips

El derby, especialment a la primera part va tenir tots els ingredients per fer gaudir els afeccionats i ben aviat es va veure que els jugadors d’un i altre equip anaven per feina. Els de casa movent bé la pilota i el Vilafranca fent el seu joc directa. El primer en poder marcar va ser Valerio però el seu remat va ser tret de sota pals a córner i en aquest el remat de cap de Bacaicoa que anava a gol, també va ser tret de sota pals per un defensa. La resposta del Vilanova va arribar tres minuts després amb oportunitats de Marcos i Camacho i al quart d’hora novament Valerio veu com el porter local li frustra el gol i als 24 Camacho remata arran de pal, al lateral de la xarxa en una bona ocasió. Era evident que tant un com l’altre equip buscaven el gol i la sort es va decantar de cara els del Penedès en una jugada en la que Moha es presenta sol davant porteria i el porter li fa penal. El llença Puchi i puja el primer gol al marcador. S’esperava arribar al descans amb un sol gol tot i que Triguero va tenir la seva i Ruben Ortiz, de falta va estar a punt de marcar, però en la darrera jugada del primer temps, una falta que llença Ruben Ortiz es desviada per Valerio a gol, assolint el Vilafranca un 0-2 que seria definitiu per la Victòria

El Vilanova cerca l’empat i el Vilafranca defensa bé.

El segon temps va ser més tranquil si ens referim a ocasions de gol, ja que mentre el Vilanova intentava arribar a porteria contrària, el Vilafranca sortia a la contra per intentar un tercer gol, fent que malgrat a que no hi havia perill per les porteries, es veiés un futbol distret per la incertesa. Puchi als 60 va xutar fora per poc, cinc després una bona oportunitat dels locals que treu un defensa del Vilafranca i en una centrada  des de la dreta de l’atac local, Forzinetti s’anticipa al seu marcador i de cap desvia al fons de la xarxa visitant, fent créixer les esperances vilanovines d’arribar a un empat. Es va reclamar als 81 un penal per suposades mans d’un defensa del Vilafranca i el Vilanova va pressionar tot cercant el segon gol, en va tenir un altre Forzinetti, però aquest no va arribar gràcies a un bon treball defensiu dels homes de Puchi.

Fitxa Técnica

Vilanova          1

Vilafranca        2

Vilanova: Carrasquilla, Sergi, Valldosera, Mañosa (Samu 7’), Acosta, Patri (Carlitos 46’), Camacho, Pitu, Forzinetti, Marcos i Triguero.

Vilafranca: Ródenas, Uri, Dani, Bacaicoa (Kiki 27), Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla (Marquez 55’), Moha, Valerio (Reyes 77’) i Puchi.

Gols: 0-1 Puchi de penal (min 39). 0-2 Valerio (min 45+1). 1-2 Forzinetti (min 77)

Àrbitre: Pablo Querol de la delegació de Tortosa.

Targetes. Groga als locals Sergi, Carrasquilla, Samu i Pitu i als visitants Bacaicoa, Calvo, Santolalla i Reyes

Incidències: Molta gent de Vilafranca es va desplaçar a Vilanova per veure el derby que va ser vist per més de 300 persones.