Gran partit entre un Vilafranca i un Cornellà que van buscar el gol en tot moment

Cornellà

El Vilafranca tenia el 3-1, però el Cornella a la segona part, va reaccionar fent bon futbol i empatant.

Després de la severa derrota a Castelldefels i dels mals resultats assolits darrerament, calia reaccionar davant el Cornellà fent un bon partit. El Vilafranca es va posar amb un clar 3-1, però el Cornellà és un bon conjunt i malgrat anar al darrera al marcador, es va posar les piles i va aconseguir empatar, amb dos gol que per mala sort del Vilafranca van arribar en rebots defensius.

Un Vilafranca ferm

El Vilafranca als darrers partits no li han anat bé les coses, des que es va arribar a zona de play off, el tarannà positiu va esdevenir en resultats negatius. A Vilafranca hi ha una plantilla de jugadors curta, ha tingut moltes baixes per targetes i lesions i aquestes mancances tard o d’hora en noten. Davant el Cornellà i després del mal resultat a Castelldefels calia reaccionar i el Vilafranca va sortir motivat i amb ganes de marcar aviat i va ser Moha, un ex del Cornellà qui va aprofitar una cessió de Valerio per clavar una volea per l’escaira fent pujar el primer gol. Després, en varis atacs, Puchi, Valerio i Antolinez, en xuts llunyans ho van intentar sense sort i en canvi el Cornellà en una gran jugada personal de Lucas, va assolir l’empat. Fins el final de la primera part un i altre equip van treballar per assolir el segon, es va reclamar un penal per mans a l’àrea forastera i quan s’esperava arribar al descans amb empat, pujava el segon local en una jugada de Ramon cap a Puchi i aquest cedeix a Moha qui xuta i el rebuig del porter va a Valerio que marca.

Reacció visitant i empat

Després de la constant incertesa al marcador del primer temps es va passar a una segona part de les que fan afició. Ja d’entrada el golejador visitant Enric, sol davant porteria, no encerta a fer gol i en una contra, deu minuts més tard el jove Ramon Gutiérrez es víctima d’un penal que va transformar Puchi. Tot anava bé, el resultat estava encaminat, però davant hi havia un gran equip, un conjunt amb molta velocitat i molta tècnica que es va posar en marxa i davant un Vilafranca minvat de jugadors i cansat a la zona ampla, va haver d’anar enrere a defensar els dos gols. Al final tant i tant van atacar els visitants que en dues pilotes precedides de rebots, van esdevenir en dos gols que van significar l’empat final, va saber greu als de casa però tal com van anar les coses l’empat es pot considerar just.

Fitxa Técnica

Vilafranca        3

Cornellà           3

Vilafranca: Ródenas, Eitan, Uri, Dani, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla (Ramon 35’), Moha (Kik 68’i), Valerio (Reyes 54’) i Puchi.

Cornellà: José, Franco, Raul Capó, Valentín, Lucas, Jorge, Pep Caballé, Luís (Pla 85’), Enric, Puerto (Didí 65’) i Boris.

Gols: 1-0 Moha (min 9). 1-1 Lucas (min 29). 2-1 Valerio (min 45). 3-1 Puchi de penal (min 56). 3-2 Boris (min 73). 3-3 Raul Capó (min 76)

Àrbitre: Paez Brines de la delegació de Tortosa. Va ser molt protestat en menjars-se un penal a favor del Vilafranca i per varis errors a la zona ampla

Targetes. Groga als locals Uri, Moha i Ramon i als visitants Franco Raul Capó i Enric.

Incidències: Poca gent al Municipal, poc mes de cent persones i pluja a la segona part. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Roberto Cirera pare del segon entrenador del Vilafranca que va morir el cap de setmana anterior.