Un Vilafranca molt desdibuixat i amb la pólvora mullada es golejat davant un efectiu Castelldefels

4
0
Castelldefels
Vilafranca

A Dani Delgado li van trencar el nas, als quatre minuts de partit, en una agressió que no va veure l’àrbitre ni l’assistent

El Vilafranca, no està bé. Porta cinc jornades sense guanyar, amb un empat i tres derrotes, tant sols cinc gols a favor i catorze en contra i als tres darrers partits no ha fet cap gol. A Castelldefels es va poder apreciar aquesta mala ratxa tot i fer una digna primera part que va acabar amb un gol local a tocar del descans, una segona part amb reacció dels de Puchi va ser tallada amb una contra que va acabar amb gol, després, a deu del final, dos gols mes, un de penal en un minut. Hauria pogut canviat el partit si l’agressió del local Jorge Sánchez a Dani Delgado, al minut quatre i estant la pilota lluny del fet, hagués estat vista per l’àrbitre o assistent, expulsant l’agressor, al minut cinc de partit.

(veieu fotografies al final de la crònica)

Igualtat sense ocasions clares

La primera part no va tenir gaire coses a comentar, després de la comentada agressió, el partit va transcórrer en tota normalitat, la pilota anava d’àrea a àrea sense problemes pels porters, dir que Sascha, als set minuts va rematar de cap per sobre el travesser, un pel alt i als dotze Eitan va rebre una pilota de Puchi, estant sol, es va precipitar i el seu xut va anar alt, després diferents remats tant d’un com l’altre equip allunyats dels tres pals. Quan s’esperava arribar al descans sense gol, als 41, l'arbitre concedeix córner quan la pilota havia sortit fora de banda, es produeix un remat de cap de Sascha al pal i a la caiguda, el mateix jugador remata a gol.

Desfet de temps a la segona

Al segon temps el Vilafranca va sortir més posat en el partit, és podia veure un equip més espavilat que no pas el del primer temps. Bacaicoa va tenir una bona ocasió en una falta directa als 52, però en una contra, pífia a la defensa i el local Amir s’escapa sol i marca. L’entrenador del Vilafranca Puchi reconstrueix l’equip, treu el central Bacaicoa i posa un tocador de pilota al mig camp, Santolalla que reapareix després de la lesió i sembla que el Vilafranca torna a agafar les regnes del partit tot i que no arriba amb claredat a porteria contrària. Arriba el minut vuitanta i la pilota cau a la ma de Valerio dins l’àrea, penal, 3-0 i un minut després en una contra d’Edgard que centra a l’àrea i allà Javi Rodríguez que acabava de sortir fa el quart.

Fitxa Técnica

Castelldefels    4

Vilafranca        0

Castelldefels: Tato Burgada, Joel, Amantini, Alberto, Leon, Jorge Sànchez, Montilla (Prieto 76’), Navarro, Amir (Javi Rodriguez 80’), Boniquet (Edgard Doblas 65’) i Sascha

Vilafranca: Ródenas, Uri, Dani, Bacaicoa (Santolalla 60’), Ruben Ortiz, Eitan, Calvo, Antolinez, Moha, Dani Delgado (Reyes 43’) i Puchi.

Gols: 1-0 Sascha (min 41). 2-0 Amir (min 56). 3-0 Jorge Sánchez de penal (min 80). 4-0 Javi Rodriguez (min 81)

Àrbitre: Congost Larrosa de la delegació de Sabadell.

Targetes. Grogues als locals Amantini i Boniquet i als Bacaicoa, Dani Delgado, Calvo, Valerio i Ruben Ortiz.

Incidències: Matinal agradable amb una mica d’aire, 250 espectadors als Canyars.