El màxim rendiment amb el mínim esforç li dona tres punts al líder davant un Vilafranca amb moltes baixes.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
1
Vilafranca
Prat

Analitzant el partit i vistes les oportunitats, un empat sense gols hauria estat un resultat adequat

 

El Vilafranca segueix patint mancances a l’hora de fer un onze inicial o si mes no, te una banqueta amb poques garanties i tot per culpa de les lesions (Kiki, Santolalla, Josu i Marquez) o per targetes (Uri). Així doncs, amb dos joves a la banqueta (Ramon i Atienza) i un onze amb homes canviats de posició, es va intentar donar la cara davant un ferm líder com és el Prat que es va emportar els tres punts fent ben poc.

 

(veieu fotografies al final de la crònica)

 

De tu a tu


Com hem dit el Vilafranca amb una alineació de circumstàncies va haver de plantar cara a tot un líder, que tot sigui dit es va dedicar a controlar el partit i esperar alguna oportunitat per sentenciar el partit. Així doncs Vilafranca i Prat van anar de porteria a porteria, el Vilafranca fent el seu joc directa i el Prat que en molts moments es va oblidar del seu futbol de tocar i tocar va passar a un treball mes vertical per arribar a porteria contrària. Els pratencs van tenir la seva oportunitat als 17 en que Ignacio va fer un gran xut i Alex Ródenas va haver de fer una gran intervenció. Pel que fa a l’atac del Vilafranca va tenir varies aproximacions perilloses, especialment en un córner de Puchi que el porter va treure apuradament de la ratlla de gol quan corria el 28.

 

Una contra i victòria

 

A la segona, Puchi va començar a fer canvis i de sortida el Vilafranca va mostrar més empenta i Puchi de falta als cinquanta i una combinació entre Valerio i Puchi que fa misto van ser dues bones oportunitats. El Prat va tenir un xut alt de Charly als 57 i una centrada del mateix Charly que de ben poc no arriba Matamala. Semblava un partit que acabaria sense gols, l’entrenador del Vilafranca va fer un parell de canvis per potenciar l’equip, però als 72 una pilota del Vilafranca perduda a la zona ampla, es aprofitada per Jaime per fer un gran gol. Per postres i després dels tres canvis, el Vilafranca perd a Isma per lesió a l’espatlla i el Vilafranca amb un home menys i perdent 0-1 li va ser impossible neutralitzar el marcador.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca,      0

Prat,                1


Vilafranca: Ródenas, Eitan (Dani Delgado 72’), Dani, Bacaicoa, Isma, Ruben Ortiz (Ramon 75’), Calvo, Antolinez, Valerio, Reyes (Moha 46’) i Puchi.

Prat: Toni, Cazorla, Victor Duran, Nurillo, Larios, Jaime (Fran 73’) (Ernest 92’), Ignacio (Cano 65’), Fernando, Matamala, Charly i Ferran.

Gols: 0-1 Jaime (min 72)

Àrbitre: Fernández Pérez de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues als locals Eitan i Moha i al visitant Murillo.

Incidències: Partit jugat a les dotze del mig dia per ser enregistrat per la Xarxa de Televisions Locals, amb una temperatura primaveral. El marcador electrònic no va funcionar i els aspersors van mullar alguns jugadors i al col·legiat a la mitja part, van mullar fora de temps. Referent als assistents, podem dir que hi havia una bona entrada si la comparem amb altres jornades, 250 persones.

 

{gallery}web/2012/marc/cronica11{/gallery}

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona