Nova ensopegada d’un Vilafranca amb poca intensitat i al que no li prova jugar dissabte.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
0
Vic
Vilafranca

Van persistir els errors en defensa i aquesta vegada sense efectivitat golejadora.

 

Ens queixàvem als anteriors comentaris que el Vilafranca flaquejava a la part del darrera i en conseqüència rebia molts gols, tot i que també es marcaven  a porteria contrària. A Vic en canvi, les mancances defensives es van seguir veient i per postres els del davant van ser incapaços de fer un gol tot i gaudint d’algunes oportunitats. Cal dir que es va trobar a faltar una certa intensitat en el joc i com diem al titular sembla que sigui veritat que no agrada jugar dissabte a la tarda, ja que, s’ha perdut sempre.

 

Veieu fotografies del partit, al final de la crónica

 

Onze inicial diferent


Per diferents motius, Puchi va haver de fer un onze poc habitual, van ser varis canvis els que es van veure a l’onze inicial i malgrat tot en principi es va veure un Vilafranca ben posat i amb més control del partit que els de casa, és més, Valerio va tenir un parell d’oportunitats en una mateixa jugada i als vint i tres Reyes va xutar fora per poc. Als vint i sis, és Puchi qui en una bona ocasió, xuta a gol i talla un defensa a córner. Mica en mica el Vic va anar agafant força i va ser Oscar Muñoz qui als 31 avisava en una bona oportunitat per marcar i tres minuts després una centrada és rematada a plaer per Pores davant la impassivitat de la defensa viafranquina. Es va arribar al descans amb aquest solitari gol tot i que als 39 Puchi de falta directa, va cercar l’empat.

 

No reacciona el Vilafranca

 

A la segona i com és pràctica habitual amb Puchi quan es perd, el Vilafranca apareix amb un 4-2-4, posant un davanter més, Dani Delgado i retirant un home de mig camp, el vilafranquí Ramon. El canvi va donar bones sensacions, ja que el Vilafranca tornava a dominar la situació i s’apropava amb perill a porteria contrària tot cercant l’empat. Als 47 Valerio te una oportunitat clara, després ni el mateix Valerio ni Dani Delgado arriben de ben poc a una centrada de Marquez, els de Vilafranca respiravem l’empat, però mica en mica l’equip penedesenc es va anar desinflant i als 64 Molist posava a prova a Ródenas en un xut a distància i als 75, el mateix Molist aprofita una centrada en diagonal que no sap tallar cap defensa i que venint del darrera el vigatà va rematar el gol de la sentència. Amb el 2-0 el Vilafranca va baixar els braços i el Vic va gaudir d’un parell de bones oportunitats més a peus d’Oscar Muñoz en un xut llunyà i d’Albert Solé en una arribada dins l’àrea, totes dues frustrades pel porter Rodenas.

 

Fitxa Técnica


Vic                  2

Vilafranca,      0

 

Vic: Buetas, Carrascal, Aleix, Maik Molist, Oscar Muñoz, Alexis (Jordi Pla 59’), Pol Coll (Albert Solé 77’), Alex Poves, Guillem (Hector 81’), Roger i Verdaguer

Vilafranca: Ródenas, Isma, Dani, Ruben Ortiz, Calvo, Ramon (Dani Delgado 46’), Eitan (Antolinez 68), Valerio, Reyes (Marquez 42’) i Puchi.

Gols: 1-0 Alex Poves (min 34). 2-0 Maik Molist (min 75)

Àrbitre: Casas López de Arce de la delegació de Tarragona.

Targetes. Grogues als locals Aleix, Carrascal, Verdaguer, Pol Coll i Jordi Plà als visitants Calvo, Uri i Dani Delgado.

Incidències: Partit jugat dissabte a la tarda i que va ser precedit per una petita turmenta de llamps i trons. A les grades unes 300 persones

 

{gallery}web/2012/marc/cronica3{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona