El Vilafranca redreça un mal resultat a base de coratge en un partit que tenia perdut a mitja segona part.

Rubí

L’empat es del tot just, però hauria pogut arribar la victòria als 85 a peus de Reyes.

Des que el Vilafranca és a la zona noble, sembla que no se sent còmode. Després de nou partits sense perdre, problemes a casa amb el cuer (4-3), derrota clar a Amposta (4-2) i aquest diumenge empat amb el Rubí (3-3) després d’anar perdent 1-3 a mitja segona part. En tres partits, deu gols en contra, no és normal per un equip caracteritzat per la solidesa en defensa. La lluita, el coratge, el treball no se li pot discutir al Vilafranca, però caldrà posar mesures correctores a la part del darrera per evitar tants gols en contra.

(veure fotografies del partit, al final de la crònica)

Fluixa primera part

La primera part del Vilafranca no va ser bona, ja que després d’un primer quart de cert domini del Vilafranca amb arribades a porteria contraria a base de centrades a l’àrea, però amb cap oportunitat clara de gol es va passar a un control del partit dels forasters que van avisar en una falta de Batanero als 14, un xut de Kante desviat als 17 i un xut de falta directa de Toni als 22. Finalment, als 28 Bacaicoa deixa botar una pilota dins l’àrea i després ni Uri ni el porter saben resoldre i evitar que Toni sigui el mes espavilat per marcar el primer gol. El Vilafranca es refà, i en un dels atacs, Puchi des de dins la petita, remata a gol una pilota morta assolint l’empat i quan s’esperava arribar al descans amb igualtat, arribava un gran gol de Batanero en treure una falta directa que va anar ben a prop de l’escaira.

Reacció i igualada final

De sortida a la segona part, el Vilafranca va aparèixer amb un 4-2-4, de manera que era evident que es buscava la reacció. Malgrat tot, Montoro als 46 va fer un xut perillós que va parar el porter del Vilafranca, de manera que entre que el Rubí volia ampliar el marcador i el Vilafranca volia cercar l’empat, es va passar a un futbol de puja i baixa, de manera que tant aviat la pilota era a una o altra porteria en pocs segons de diferència. Precisament en una de les contres visitants, Oriol Dot fa una gran jugada per la dreta del seu atac i deixa la pilota a Kanté en bones condicions per fer el tercer. Era el minut seixanta i des de la grada ja es respirava la derrota, però el coratge dels homes de Puchi, l’encer amb el plantejament i el ferm treball van dur a l’equip del Penedès a fer un parell de gols mes, un primer de Reyes i un segon de falta directa de Puchi, es més, als 85, Reyes va tenir el 4-3 en una clara oportunitat, estant sol i xutant lleugerament desviat arran de pal.

Bon empat doncs que deixa a tots satisfets i destacar que a la segona part el Vilafranca va jugar a la zona ampla amb dos homes de la casa, Antolinez i Guti.

Fitxa Técnica

Vilafranca,      3

Rubí,               3

Vilafranca: Ródenas, Kiki, Uri, Bacaicoa (Moha 46’), Ruben Ortiz, Calvo, Antolínez, Eitan (Guti), Valerio, Dani Delgado (Reyes 37´) i Puchi.

Rubí: Suriñac, Javi González, Ortega, Oriol Dot, Montoro (Raúl Hernández), Roger, Kanté (Pedro 61’), Batanero, Medina, Sergi Diaz i Toni (Epitié 70’).

Gols: 0-1 Toni (min 28); 1-1 Puchi (min 35). 1-2 Batanero (min 42’). 1-3 Kanté (min 60’). 2-3 Reyes (min 72’). 3-3 Puchi (min 77’).

Àrbitre: Bertomeu García de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues als locals Valerio, Eitan i Ruben Ortiz i al visitant Pedro.

Incidències: Tarda de primavera amb poca gent, com sempre, cinquanta al principi i cent cinquanta al final. Va debutar el jove Vilafranquí Ramon Gutierrez “Guti” de dinou anys.