4
2
Amposta
Vilafranca

Amposta i Vilafranca van igualar amb oportunitats de gol, però els locals van ser mes efectius.

Era una bona oportunitat per assolir el liderat igualant amb el Prat, cas que el Vilafranca hagués sumat els tres punts, però l’equip de Puchi s’ha trobat amb un esperonat Amposta que va mostrar molt bones maneres i una gran efectivitat en xuts des de la frontal, així com una forta pressió ambiental d’un públic que confia en sortir dels llocs de descens.

(veieu fotografies del partit al final de la crònica)

Arrencada de cavall i...

El Vilafranca portava nou jornades seguides sense perdre i coneguts els resultats del matí ho tenia molt bé per compartir liderat, però l’equip de Puchi va fer “arrencada de cavall i prada de burro”, va començar bé i va fallar en defensa, va perdonar gols i va acabar perdent un partit en el que si havien posat moltes esperances de cara poder seguir sumant. Hem de dir que tot va començar bé, ja que Valerio en una típica contra supera el porter fent-li una vaselina i acabant la jugada rematant a gol, però tant sols tres minuts després Becerra agafa una pilota a zona ampla i de jugada personal clava un fort xut des de la frontal sense l’oposició de cap defensa del Vilafranca. Amb el marcador anivellat un i altra equip seguien treballant utilitzant les sever armes, els de casa tocant i triangulant molt bé i el Vilafranca utilitzant el seu joc directa. Poc més de la mitja hora, el davanter local Oscar agafa una pilota es desfà de tres defenses del Vilafranca i xuta creuat a gol davant el deliri d’un públic molt pressionant, de manera que es va arribar al descans amb una darrera oportunitat molt clara de gol de Reyes als 45+1 que el porter local va treure amb la punta dels dits a córner.

... parada de burro

A la segona el Vilafranca va sortir posat en el partit i gràcies a un bon nivell de joc va aconseguir empatar en jugada de córner. Treu Puchi des de la cantonada, Dani deixar passar i Uri des del segon pal remata a gol entre un núvol de cames. El partit estava controlat i el marcador era bo pel Vilafranca, però tres minuts mes tard, el local David s’inventa un gran xut des de la frontal que entra per l’escaira i deu minuts mes tarda novament David davant la permissivitat de la defensa del Vilafranca s’emporta a batzegades una pilota i clava el quart. Tot i els quatre gols el Vilafranca va seguir treballant i Reyes a porteria buida i des de fora l’àrea xuta a porteria buida i no sap fer el tercer i en temps de descompte un fort xut d’Isma va al pal.

Fitxa Técnica

Amposta,       4

Vilafranca,     2

Amposta: Diego, Domínguez, Deiver (Dani 60’), Puig, Victor, Ramon, Becerra, (Sergi José 80’), David, Oscar (Angel 90’), Gustavo i Marc.

Vilafranca: Ródenas, Uri, Bacaicoa (Eitan 75’), Dan (Comas 77’), Ruben Ortiz, Calvo, Antolínez, Isma, Valerio (Moha 29'), Reyes i Puchi

Gols: 0-1 Valerio (min 4); 1-1 Becerra (min 7). 2-1 Oscar (min 36). 2-2 Uri (min 54). 3-2 David (min 57). 4-2 David (min 77).

Àrbitre: López Quintana de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues al local Oscar i als visitants Bacaicoa, Puchi i Reyes.

Incidències: Tarda agradable amb prop de 500 persones i amb un Amposta amb tarda electoral, ja que, elegia President. Es va guarda un minut de silenci en memòria de dues persones relacionades amb el club, dos avis de jugadors.