El Vilafranca segueix consolidant-se a la part alta malgrat que el Masnou li posa difícil.

4
3
Vilafranca
Masnou

Segona part boja amb quatre gols en deu minuts i final amb el Masnou plantat a mig camp.

Segon partit consecutiu a casa i tres punts més, molt treballats davant un conjunt que en certs moments no semblava el cuer. Tres punts que permeten consolidar-se a la zona de play-of, posició que s’ha assolit després de nou partits sense perdre, cinc guanyats i quatre empatats.

(veieu fotografies del partit, al final de la crònica)

Intens primer temps.

Segurament pel fred, el cas és que els jugadors van córrer molt i es van produir oportunitats de gol, suficients com per veure més d’un gol per part dels locals. Als 4 minuts el visitant Manel en va tenir una de bona però va xutar fluix i va aturar Ródenas. Als 12 és Ruben Ortiz qui de falta directa des de la frontal, pot marcar i al quart d’hora, Uri fa passada llarga a Valerio qui per velocitat es presenta sol davant el porter i marca el primer. Després va seguir controlant el Vilafranca, Josu va tenir un xut al travesser als 32 i un altre xut que va parar el porter. Ja quan corria el 40, Rodenas fa penal a Marc esteban i el Masnou enceta el marcador a peus de Willy, de manera que s’arribava al descans  amb un empat que no agradava als pocs afeccionats locals que hi havia a la grada.

Pluja de gols

Certament va ser espectacular, quatre gols en deu minuts i tot va començar en una falta treta per Puchi a la que cap jugador arriba a contactar amb la pilota que entra a porteria directament. Un minut després és el jove del Masnou, Willy qui de xut creuat fa l’empat. Tant sols tres minuts després i en una arrencada per la dreta de l’atac de Valerio, la pilota acaba centrada  i des del segon pal Puchi fa el seu segon gol de la tarda i sis minuts més tard novament Valerio en una pilota que treu el porter del Vilafranca, s’anticipa a tots, controla l’esfèrica i després d’avençar uns metres fa el quart pel Vilafranca. Semblava que el partit estava controlat però el Masnou amb l’entrada de Hamza i Dani, va prémer l’accelerador i  va portar perill a la porteria local fins a assolir el tercer en un xut des de la frontal que va sorprendre a tothom. A partir d’aquí moments de nervis, uns per no deixar-se empatar i els altres per assolir l’empat. Restaven dos minuts i els quatre de descompte i segona groga al foraster Aleix per simular penal, aquí Claudio festa veu la primera groga i als tres de descompte en una falta a la zona ampla segona groga a Marc Esteban i segona groga a Festa, molt enfadat, qui des de la grada diu als seus jugadors que es quedin a mig camp, porter inclòs, negant-se a jugar. El Vilafranca treu la falta directament fora per no posar més llenya al foc i el col·legiat assenyala el camí de vestidors.

Fitxa Técnica

Vilafranca      4

Masnou          3

Vilafranca: Ródenas, Kiki, Bacaicoa, Dani, Ruben Ortiz, Uri, Antolínez, Josu, Josu (Moha 65'), Valerio (Marquez 73'), Reyes (Eitan 59’) i Puchi

Masnou: Cesc, Gerard (Dani min 61), Aleix, Lluis (Hamza min 46), Maxime, Ezquerra, Willy, Ruben, Manel, Marc esteban i Diego (Carlos Mur min 81).

Gols: 1-0 Valerio (min15); 1-1 Willy de penal (min 40’). 2-1 Puchi (min 47’). 2-2 Willi (48’). 3-2 Puchi (51’). 4-2 Valerio (57’). 4-3 Dani (76’)

Àrbitre: Garcia Rosel de la delegació de Girona.

Targetes. Grogues als locals Alex Ródenas, Uri, Antolinez i Moha i als visitants Ruben, gerard , Aleix, Marc Esteban i l’entrenador Festa. Vermelles per acumulació a Aleix (min 88), Marc Esteban (min 93) i l’entrenador Festa (min 93).

Incidències: Tarda molt freda i poquíssima gent al camp, poc més d’un centenar de persones. Es va guarda un minut de silenci en memòria de Francisco Atienza “Tassotti”, ex president de l’equip de futbol de l’Espirall, que ens va deixar d’accident de trànsit durant la setmana. En aquest partit l’entrenador Puchi ha sumat cent partits de lliga amb el Vilafranca.