El Vilafranca es posa tercer gràcies a un gran partit davant la Montañesa

3
1
Vilafranca
Montañesa

Calvo de cap, Reyes d'un gran xut, tots dos a la primera part i Marquez a la segona van fer gaudir al poc públic que hi havia.

El primer dels dos partits seguits que el Vilafranca juga a casa seva ha acabat amb tres treballats punts i assolint la tercera posició a la classificació, de manera que després de varies jornades, l’equip de Puchi torna a entrar als llocs de privilegi. La temperatura ambient era molt freda, però el futbol va ser calent.

(veieu fotografies del partit, al final de la crònica)

Gran primera part.

La primera part no va tenir gaire oportunitats clares de gol, de manera que els porters no van haver d’intervenir massa, però la intensitat a la zona ampla, el anar a munt i avall de la pilota va ser el mes destacat dels primers quaranta cinc minuts. Com oportunitats tant sols es van poder anotar alguns xuts des de la frontal de l’àrea, alguns córners i això sí, un gran treball per part dels vint i dos jugadors. Precisament en un dels córners que llençava el Vilafranca, per part de Puchi, el defensor Creus toca enrere i Calvo s’aixeca per sobre els defensors i remata a gol i ja en temps de descompte, una combinació Josu-Reyes acaba amb un gran xut per l’escaira del golejador del Vilafranca, de manera que s’arribava al descans amb un clar 2-0.

Canvi al segon temps

Evidentment l’entrenador visitant no estava content després d’haver rebut dos gols. Imaginem que es van donar les oportunes instruccions per canviar el tarannà de la primera part i de sortida es va detectar amb els atacs forasters que contínuament buscaven el gol. Als 56 Alex Ródenas ha de parar un bon remat de cap d’un davanter visitant, un parell de minuts després Raul Barrientos remata al pal, de manera que es respirava l’arribada del gol dels de Nou Barris i després de dues aproximacions perilloses locals a peus d’Uri i Puchi, va arribar el gol d’Achille, en aprofitar una gran centrada de l’ex Vilafranquí Moya. La Montañesa treballava bé i el Vilafranca mostrava moments de cert desencert, però en una contra Marquez acaba una bona passada de Puchi, fent pujar el 3-1. Després Villegas i Achille van buscar reduir distància, però no va arribar cap mes gol.

Fitxa Técnica

Vilafranca      3

Montañesa     1

Vilafranca: Ródenas, Kiki, Bacaicoa, Uri, Isma, Calvo, Antolínez, Puchi, Josu (Dani 57'), Valerio (Comas 75') i Reyes (Marquez 66’)

Montañesa: Marc Ramírez, Ferran, Raul, Borges, Creus (Achille 55'), Xavi Valls, Padilla (Moya 46'), Molina, Eloi, Villegas i Rubio (Isaac 46')

Gols: 1-0 Calvo (min15); 2-0 Reyes (min 45+1). 2-1 Achille (min 64). 3-1 Márquez (min 72).

Àrbitre: Zardain López de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues als locals Josu i Calvo i als visitants Villegas, Xavi Valls i Raul Barrientos. Vermella al visitant Raul Barrientos per acumulació de grogues (min 89).

Incidències: Tarda molt freda amb neu un parell d’hores abans del partit. Poca gent al inici, uns cinquanta  espectadors.