0
Olot
Vilafranca

El Vilafranca va fer mèrits per un millor resultat que novament li hauria permès posar-se tercer.

Jugar davant l’Olot, sempre és complicat, els de La Garrotxa tenen un bon conjunt de manera que l’empat del Vilafranca és un bon resultat. Si m’apuren, si algú havia de guanyar era el Vilafranca tot i que l’empat es just resultat pels dos equips que permet als homes de Puchi seguir en la bona ratxa de set partits sense perdre i de mantenir-se a tocar dels quatre llocs de privilegi.

Partit de molta lluita.

Olot i Vilafranca van treballar de valent per fer algun gol. Els de casa, combinant bé a la zona ampla semblava que es farien amb el partit, però el Vilafranca ben organitzat en defensa i sortint a la  contra, va saber crear oportunitats clares de gol. Per dir-ne algunes, Josu als 15 va tenir el 0-1 en un xut que va sortir alt fregant el travesser i a la mitja hora una centrada de Santolalla es treta de sota pals per un defensa local. La resposta olotina va ser als 37 quan Dani Alonso va obligar a Alex Ródenas a fer una bona intervenció i als 42 novament Dani Alonso en una contra ràpida, fa lluir al porter del Vilafranca. De manera que es va arribar al descans amb igualtat d’oportunitats tot i el aparent domini local.

Ocasions si, gols no

Al segon temps, la pilota va sovintejar les àrees però el nou marcador no es va moure. Als 50, es Ruben Ortiz qui de poc no marca però para bé el porter local Aleix i dos minuts mes tard en una falta és Francolí qui obliga a Ródenas a intervenir amb encert. La lluita és constant, un i altre equip busca el gol i novament el Vilafranca a peus de Valerio i als 70 de ben poc no fa arribar el gol. Fins el final, xuts llunyans i desviats dels locals Granell i Massó i del visitant Puchi i cinc minuts finals de molta pressió de L’Olot davant un Vilafranca que es va defensar com un gat panxa en l’aire per mantenir el punt.

Fitxa Técnica

Olot                 0

Vilafranca       0

Olot: Aleix, Freixa (Massó 29’), Abel, Serra, Hostench, Roger, De Val, Francoli, Granell, Robert (Arimany 57’) i Dani Alonso.

Vilafranca: Rodenas, Kiki, Uri, Isma, R. Ortiz (Comas 83’), Calvo, Santolalla, Antolinez, Puchi, Valerio (Reyes 77’) i Josu (Moha 62’)

Àrbitre: Llopart Carbó de la delegació de Barcelona.

Targetes. Grogues als locals Massó i De Val, i als visitants Santolalla i Comas. Vermella al local De Val per acumulació de grogues (min 87).

Incidències: Tarda freda amb inauguració d’un original marcador, uns 600 espectadors i debut de De Val pels locals i Comas pel Vilafranca.