Per culpa de perdonar el Vilafranca li va venir de ben poc de no perdre el partit.

Vilafranca

- El gol d’Aleix, que va significar l’empat va arribar als 92’ i va ser com un premi a la constància.

Es ben cert que el Vilafranca segueix líder destacat, però no per haver fet un gran partit i per sumar punts sinó perquè els seus contraris, els perseguidors a la classificació, van fallar. El Vilafranca no va tenir una bona tarda, va estar poc encertat cara gol, ja que va gaudir d’una pila de possibilitats per fer gol i va haver d’esperar que un defensa, en temps de descompte resolgués, en part, la papereta.

El Vilafranca falla, el local no.

No cal descobrir que el Vilafranca te més conjunt que l’equip local, és més, el Marianao va lluitar molt, va treballar els noranta minuts i va saber marcar un gol de falta directa, però se’l va veure mancat de recursos per tirar endavant un partit davant el líder, però com que en el mon del futbol no se sap mai que pot passar fins que el col·legiat no xiula l’acabament del partit, el resultat final va ser del tot incert fins el final.

La primera part va ser el Vilafranca qui es va apropar amb més perill a l’àrea contraria, amb ocasions, gol anul·lat i pilota treta de la ratlla de gol, mentre que el quadre local amb una sola oportunitat, en un xut de falta directa, marca el seu gol per culpa d’una barrera del Vilafranca que no va saber estar ben tancada, de manera que pot ser injustament, però es va arribar al descans amb 1-0.

Segona d’insistència i premi final.

Puchi a la mitja part, va cantar les veritats als seus jugadors i la veritat és que a la segona part van sortir ben posats en el partit, van dominar, van prémer l’accelerador i van gaudir d’algunes oportunitats, però no era la tarda del Vilafranca, la pilota no volia entrar, és mes, els darrers quinze minuts van ser de domini total dels del Penedès i a la contra el Marianao va tenir un parell d’aproximacions perilloses. S’acabava el temps, el marcador electrònic ja marcava el 90 i quan tothom esperava que el Vilafranca marxés amb la cua entre cames, va aparèixer un ex jugador del Marianao que ara juga a Vilafranca i gol des de 20 metres. Aleix arreplega un rebuig de la defensa i clava la pilota al fons de la xarxa, davant el deliri dels vilafranquins i la desesperació de l’equip local que ja tenia els tres punts coll avall.

Primer contra segon

El proper partit darrer abans de festes de Nadal i cap d’any que és jugui a casa, serà un bon encontre, ja que es trobaran el líder contra el segon classificat. Vilafranca davant un Montanyesa que enguany es mostra molt fort.

Fitxa tècnica

Marianao Poblet        1

Vilafranca                   1

Marianao Poblet: Ubach, Isma, Javi, Ivo, Pere, Dos Santos, Piñol, Marc (Alberto 64’), Aitor, Claudi (Romo 51’) i Dalmau (Raul 55’).

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau (Bacaicoa 55’), Tito, Isma, David, Roca (Elvis), Eitan, Valerio (Jonathan 65’), Medina i Puchi.

Gols: 1-0 Javi (25’). 1-1 Aleix (92’).

Àrbitre: Mesones González del col·legi de Mataró.

Targetes: Pels locals va veure groga, Marc, Dos Santos i Alberto i pels visitants, Aleix i Puchi