El Vilafranca necessita menys de mitja hora per deixar el partit quasi resolt i poder seguir de líder.

Guíxols

- Puchi va obrir marcador als tres minuts i Valerio va fer el segon als 28.

- El col·legiat, va expulsar dos jugadors del Guíxols per deixar anar el colze al saltar de cap.

Els seguidors del Vilafranca no les teníem totes en aquesta visita del Guíxols, un conjunt que es caracteritza per la seva solidesa defensiva, però el que és el futbol, gol als tres minuts, oportunitats, gol als 28, expulsions i partit quasi resolt a principis de la segona part en jugar onze contra nou.

Gol matiner i tranquil·litat

El Vilafranca ha tornat a demostrar que el Municipal de la Vila enguany és un bon terreny de joc, set de set ha servit per trencar les estadístiques i per deixar al conjunt de Puchi, líder en solitari.

D’entrada es va guardar un minut de silenci per la mort de l’oncle i neboda del massatgista Jesús Cuesta. Dionisio Cuesta i la seva filla Mari Cuesta van perdre la vida la setmana passada en dues malalties diferents que han sembrat de dolor la família Cuesta. Rebin el nostre més sentit condol i que descansin en pau

Del partit hem de dir que s’esperava més del Guíxols. Pot ser per no tenir una bona matinal, pel gol als tres minuts o pel bon joc fet pel Vilafranca a la primera part, el cas és que es van marcar dos gols i se n'hauria pogut veure un altre més, a favor del Vilafranca ja que els de Sant Feliu no van xutar a porteria i van veure com els hi expulsaven un jugador als 35 per deixar anar el colze en un salt.

Segona part de control i contraatacs.

Imaginem que l’entrenador del Guíxols que va veure el partit des de la zona del marcador, en estar sancionat federativament, es va enfadar molt amb el rendiment dels seus homes i la prova la tenim en els tres canvis que va fer en temps de descans. Va ser com per donar un revulsiu al seu equip.

Tant sols es portaven quatre minuts de la segona part i un altra cop de colze i novament expulsió d’un jugador foraster que deixava el seu equip amb nou i perdent 2-0. El Guíxols va reaccionar, va tocar més la pilota i amb més velocitat tot i que va seguir sense portar perill a la porteria local, mentre que el Vilafranca especialment els jugadors que arrosseguen lesions, van baixar el ritme i van dedicar-se a nedar i guardar la roba, defensant amb ordre i fent perillosos contraatacs que haurien pogut fer pujar algun altra gol.

Al final nova victòria a casa i més líders gràcies als altres resultats de la categoria.

Dissabte a Sant Boi a puntuar

I ara toca anar a terreny del Marianao Poblet i serà el proper dissabte dia 5 a les 4 de la tarda. El Marianao està passant per moments complicats i lluitarà com un gat panxa en l’aire per sumar punts.

Fitxa tècnica

Vilafranca              2

Guíxols                  0

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito (Moral 72’), Isma, David, Roca, Eitan, Valerio (Jonathan 65’), Bacaicoa (Medina 60’) i Puchi.

Guíxols: José, Elias, Edu, Sergo (Gallardo 45’), Deu (Pau Sala 45’), Gorka, Âlex Torrent (Gabri  45’), Borja, Ruben Pèrez, Ruben Soler i Alberto.

Gols: 1-0 Puchi (3’). 2-0 Valerio (28’).

Àrbitre: Arnal Bebia del col·legi de Barcelona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Eitan i pels visitants, Sergi, deu, Gorka i Ruben Pérez. Vermella directa als visitants Ruben Soler (35’) i Borja (49’).