Líders, però tercera derrota d’un Vilafranca amb poca punteria i descontent amb l’actuació arbitral.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
2
1
Igualada
Vilafranca

El col·legiat, molt casolà, perdona una vermella al jugador local Marc als 23 i anul·la un gol al jugador del Vilafranca Medina als 56.

 

El camp de l’Igualada segueix sent gafe pels interessos del Vilafranca, històricament el Vilafranca no acostuma a puntuar i sempre passen coses estranyes, si no és un all és una ceba, el cas és que des del 1981 no es guanya i en prou feines si molt de tant en tant s’empata. A Les Comes, aquesta vegada, a part de tenir al davant un bon Igualada, el Vilafranca ha fallat cara gol, però no mereixia el càstig arbitral que ha rebut.

 

Primera part Igualada

El primer temps tot i que va acabar sense gols, va ser bastant mogut. Tant l’Igualada com el Vilafranca haurien pogut fer algun golet, ja que un parell d’intervencions de Saperes i la manca de punteria de Valerio i Puchi van fer que el marcador no es mogués. Cal comentar que la parròquia vilafranquina a la primera part va acabar molt enfadada amb el col·legiat en no mesurar als dos equips amb el mateix raser i per postres quan corria el minut 23, Valerio s’escapa per cames i quan encarava al porter rep una entrada pel darrera del central local Marc i el que havia de ser vermella segons el reglament va acabar amb groga.

 

Segona part gols i nervis.

 

Cal dir que l’Igualada jugava bé, portava perill a l’àrea del Vilafranca, els locals s’havien fet amb les regnes del partit i els hi va arribar el premi als 50 quan un xut llunyà de Gumà entra per l’escaire després de tocar a l’esquena del defensa Tito. El Vilafranca reacciona i va a buscar l’empat, el va tenir als 56 en una centrada des de la dreta de l’atac que remata Medina de cap a gol i inexplicablement l’assistent aixeca la bandera i el gol queda anul·lat. Unes imatges de televisió demostraven que el gol era legal. Quatre minuts més tard un parell d’errades dels defenses del Vilafranca propicien el segon gol local i quan el partit semblava sentenciat, les substitucions que va fer Puchi i les ànsies d’empatar, van tirar al Vilafranca endavant. Als 74 Valerio te un u contra u amb el porter als 77 Bacaicoa xuta una falta directa al pal. Palau aconsegueix reduir distàncies als 82 i als 83 els locals es queden amb un home menys. La pressió del Vilafranca va ser forta es respirava l’empat, però, al final la tradició es va mantenir i un any mes el Vilafranca va perdre 2-1 tot i que en la darrera contra de l’Igualada van llençar un xut al pal que hauria pogut ser un 3-1, un resultat injust més si tenim en compte les oportunitats de gol d’un i altre i els ja comentats factors arbitrals.

 

Compte amb el Guíxols

 

Diumenge al mig dia serà l’equip del Guíxols el que vindrà a Vilafranca a intentar sumar, els de la Costa brava, son un dels equips menys golejats, o sigui que costa fer-los un gol i  per tant si el Vilafranca vol guanyar el setè partit seguit a casa haurà de fer un gran treball

 

 

Fitxa técnica

 

Igualada                 2

Vilafranca              1

Igualada: Yanic, Oriol, Rivalta (Barnada 59’), Marc, Paquito, Gumá, Jesús, Enric, Isma (Cristian 86’), Mili (Gerard 73’) i Pedro.

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Tito (Bacaicoa 71’), Isma (Aleix 77’), David, Elvis, Eitan (Jonathan 81’), Valerio, Medina i Puchi.

Gols: 1-0 Guma (50’’). 2-0 Mili (61’). 2-1 Palau (82’).

Àrbitre: Salas Montoro del col·legi del Baix Llobregat.

Targetes: Pels locals van veure groga, Marc, Mili, Yanic, Gumà, Pedro, Barnada i Cristian i pels visitants, Ismael, Eitan, Elvis, Costa i Puchi. Vermella per acumulació al local Marc (min 83)

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona