Quan s’havia fet el més difícil, capgirar el marcador, no es va saber matar el partit.

Vilafranca

Dos gols més de Puchi van capgirar l'1-0 inicial, però després va faltar cap per mantenir el resultat.

Segona derrota en el que portem de temporada davant un Sants complicat. L’entrenador del Vilafranca es va queixar després del partit del joc subterrani i de les queixes i comentaris fora de lloc dels jugadors locals que no van ser aturats per un mal col·legiat que cap el final va castigar al Vilafranca amb un penal per molta gent inexistent.

El Vilafranca es deixa sorprendre.

El Sants havia guanyat diumenge passat a Rubí, per primer cop en aquesta lliga i a casa seva tant sols havia empatat com a millor resultat, és per això que l’afeccionat estava convençut que el Vilafranca esgarraparia algun punt de La Bàscula. El Vilafranca però amb alguns canvis a l’onze inicial, en vers diumenge passat, va sortir una mica adormit i un joc ben portat per les bandes del Sants portava perill a la porteria visitant. No s’havia arribat al primer quart quan una entrada per la dreta de la defensa del Vilafranca va ser centrada en horitzontal i rematada a boca de gol pel jugador local, Romario sense que cap defensa del Vilafranca podés tallar la pilota. Era un 1-0 assolit per mèrits d’un Sants que treballava millor davant un Vilafranca lent i sense idees. El Vilafranca es va anar despertant, va entrar en el partit però no estava còmode, presentava llacunes en defensa, de manera que sense poca més per comentar es va arribar al descans..

Es capgira el marcador, però es perd

Dos canvis de l’equip de Puchi van donar ales als de la Vila. Va sortir Medina al davant, que va substituir a un Via lesionat pel joc dur local i Eitan que va substituir a Tito, de manera que Bacaicoa va passar a l’eix de la defensa i Eitan es va posar a la zona ampla. Millor treball a mig camp i en atac van esdevenir en un parell de gols en vint minuts que va servir per capgirar el marcador. Un primer de Puchi que guanya l’esquena al defensa, el xut rebota al porter i li torna la pilota als peus per fer gol a porteria buida i un segon de penal fet sobre Medina i marcat també per Puchi.

El més difícil s’havia aconseguit i restaven uns 25 minuts pel final. Calia matar el partit, mantenir el resultat i el Vilafranca no ho va saber fer. Pot ser hauria estat millor convertir el 4-3-3 que habitualment practica el Vilafranca en un 4-4-2, es a dir reforçar una mica la defensa i més quan Valerio va haver de deixar el terreny de joc per un esquinç al turmell. Però no va ser així i una errada defensiva va permetre l’empat local i un regal del col·legiat va significar el 3-2. Va ser un penal quan després que un jugador local xutés al pal, el porter Saperes xoqués amb ell degut a l’embranzida que portaven tots dos.

I ara el Masnou.

El proper equip que passarà pel Municipal de la Vila, serà el Masnou, un conjunt que mica en mica s’ha anat col·locant a la part alta de la classificació i que de ben segur donarà molta guerra.

Fitxa técnica

Sants,                           3

Vilafranca,                    2

Sants.- Ferran Pol, Oscar, Agustín, Rangel, Vergés, Pascual, Haro, Morales, Romario (Forzinetti), Carlitos (Sardà) i Acosta (Edu).

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Tito (Eitan), Aleix, David, Bacaicoa, Elvis, Via (Medina 45’), Valerio (Hamza 68’) i Puchi.

Gols: 1-0 Romario (13´). 1-1 Puchi (57’).1-2 Puchi de penal (66’). 2-2 Forzinetti (74’). 3-2 Rengel de penal (83’).

Àrbitre: Congost Larosa del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pels locals va veure groga, Pascual, Oscar, Rangel, Vergés i Morales i pels visitants a Elvis, Aleix, Medina i Saperas