El treball i l’ordre donen tres punts al Vilafranca

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
2
Gramenet B
Vilafranca

Gran partit d’un Vilafranca amb gols de David i Medina, que ara comparteix liderat.

 

Segueixen els bons resultats d’un Vilafranca que sorprèn a més d’un, primer perquè amb gent jove s’ha fet un bon equip i en segon lloc pel seu futbol poc atractiu per alguns, però molt eficient segons els resultats assolits, estan fent que fins i tot davant un gran líder com és la Grama B, se l’hagi sabut jugar, plantant cara i guanyant-los sense rebre cap gol.

 

Primer temps igualat.

 

Ha quedat demostrat que la Grama B és un bon equip, sap moure bé la pilota i si se li deixen espais, marca gols amb facilitat ja que te homes de molta qualitat a les seves files. Era per això que es va plantejar el partit per no deixar-se sorprendre amb un gol en contra, ja que si un equip vol jugar obert davant els de Santa Coloma, es pot emportar un carro de gols.

El Vilafranca molt conscient del que s’hi jugava, va tancar bé al darrera i va sortir a la contar amb velocitat. Va arribar el primer ensurt pel Vilafranca quan es produeix una centrada des de l’esquerra de l’atac local, d’una pilota que havia sortit un pam fora. Centrada, control i topada entre un davanter local i un defensa del Vila, l’àrbitre assenyala penal, però l’assistent ben col·locat li diu que la pilota havia sortit fora. Corria el 21 i el lateral Isma fa un fort xut que un defensa local desvia a còrner. Es treu des de la cantonada i David entrant del darrera remata de cap a gol. S’havia fet el més difícil i era avançar-se al marcador i es va arribar al descans podent comptabilitzar tant sols un parell d’atacs perillosos de l’equip local.

 

Domini territorial local i segon gol visitant.

 

El segon temps va ser relativament més complicat, ja que el domini territorial va ser favorable als locals, doncs van tancar al Vilafranca al voltant de la seva àrea durant molts minuts, això si sense massa perill per la porteria ben defensada per Saperes. Era evident que el conjunt local va sortir decidit a cercar l’empat i certament el va buscar però davant tenia una organitzada defensa que li tallava totes les opcions de poder crear perill a la porteria del Vilafranca i en ultima instància el porter actuava amb efectivitat. Novament quan corria el 22 de la segona part (el primer gol també va ser als 22), es a dir als 67 de partit, Medina amb el pit  una pilota llarga, avança uns metres i xuta creuat a gol sense que el porter podés fer res, un gran gol. Quedaven uns 25 minuts en els que el Vilafranca havia de seguir fent el seu futbol de contenció, tot esperant alguna contra, tal com va ser. Tres minuts de descompte i la parròquia vilafranqiuina cap a casa amb tres punts molt importants i merescuts.

 

Diumenge canvi d’horari

 

Diumenge vinent davant la Gimnàstica Iberiana el partit es jugarà al matí, a un quart d’una. Serà el primer d’una colla que es fan per analitzar si la decisió és adequada i es pot aconseguir, entre altres, una major participació de públic. Esperem que els partits de mig dia segueixin donant bons resultats, com fins ara els de tarda.

 

 

Fitxa técnica

 

Gramenet B                  0

Vilafranca                      2

Gramenet B: Pastor, Santos, Ortega, Javi, Medina, Lluis (Aritz 77’), Roger, (Pau 70’), Alex, Carlitos, Marcel i Vila

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Ismael, David, Elvis, Eitan (Roca 77’), Valerio (Via 45’), Medina (Bacaicoa 68’) i Puchi.

Gols: 0-1 David (22’). 0-2 Medina (67’).

Àrbitre: López Martínez del col·legi de Barcelona.

Targetes: Pel Gramenet B  van veure groga, Ortega, Medina, Alex i el delegat de l’equip, i pel Vilafranca groga a Elvis.

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona