"Els tres propers partits són molt importants"

"Els tres propers partits són molt importants"

Eric Via, que va tornar a jugar després de 9 mesos lesionat, explica les seves sensacions i parla del bon moment que viu el FC Vilafranca
El partit contra el Terrassa va significar una gran victòria per l'equip. I a més va servir per veure el retorn als terrenys de joc d'Eric Via. El defensa, amb un somriure d'orella a orella ens va atendre ahir per parlar del seu retorn, de les sensacions i del bon moment que travessa l'equip. 
 
- Felicitats Eric pel teu retorn. I volem saber quines sensaciones vas tenir, com et vas trobar en el teu retorn als terrenys de joc?
La veritat és que després de tant temps, gairebé 9 mesos de lesió, les sensacions van ser bones. També fa temps que estic entrenant, primer de forma individual i després amb el grup i estic content perquè el genoll està responent molt bé, amb les típiques molèsties que arrossegues després d'una greu lesió però feliç per poder tornar a jugar
 
- Apart de les sensacions Eric, vull saber com has viscut aquests dies previs al retorn. Portes ja setmanes entrenant amb els companys però no sé si li havies donat moltes voltes o t'havies marcat algún partit com a objectiu per tornar.
A les primeres setmanes de lliga, coincidint amb els casos de COVID sí que m'havia marcat objectius però, arràn d'això em vaig començar a perdre entrenaments i vaig veure que no es complirien els terminis, amb la qual cosa vaig aparcar els objectius. Només vaig seguir entrenant i esperant que el míster em donés l'oportunitat i que es donés la situació idònia per a poder tornar. El dia del Valls era un dia complicat perquè el resultat estava molt ajustat però contra el Terrassa sí que vaig tenir l'opció de jugar els últims 10 minuts. 
 
- Què vas pensar, quan estaves a la banda escalfant, i veus que l'Iván es gira i et crida per entrar?
No vaig pensar res en concret la veritat, sí que em va agradar les sensaciones prèvies a entrar, posant-me les 'espinilleres' però un cop dins no vaig tenir la sensació d'haver estat fora molt de temps.
 
- La teva primera convocatòria va ser a Valls i vam acabar guanyant 0 a 1 i contra el Terrassa, coincidint amb els primers minuts de la temporada també vam assolir la victòria. Podríem dir que has arribat en el millor moment de l'equip.
Sembla que sí, dubto que hagi estat gràcies a mi però sí, l'equip està passant un bon moment, tenim confiança i estem trobant el nostre estil de joc, molt més lluitador i aprofitant els errors del rival i esperem que aquesta bona dinàmica segueixi molt temps. 
 
- Afrontem una setmana de tres partits, Castelldefels, Pobla i Igualada. Tens la sensació que aquests tres partits poden arribar a marcar on estarem o no?
Home, sabent que estem amb un partit menys que la resta i la bona classificació que tenim, la veritat és que si aconseguim tres victòries en aquests tres partits seria una passada. Primer perquè marcaríem ja distàncies amb els equips de sota i perquè anímicament marxes a les vacances de Nadal amb una altra mentalitat per quan haguem de tornar, sabent que estem allà adalt. Crec que sí, que cada setmana els partits són importants, però aquests tres una mica més. 
 
 
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona