Derroten el líder en un gran partit

El FC Vilafranca supera al Terrassa FC (2-0) en un gran partit dels homes d'Iván Moreno i es consoliden a la zona alta de la classificació

El FC Vilafranca viu un bon moment i ahir ho va confirmar derrotant al líder del Subgrup A de la Tercera Divisió, el Terrassa FC (2-0). Els d'Iván Moreno van fer una gran primera part i van avançar-se ràpid al marcador, després d'una gran recuperació de David López que el mateix futbolista va acabar enviant la pilota al fons de la porteria terrassista. Era l'1 a 0 al minut 9 i el partit es posava de cara pels penedesencs. Una gran acció col·lectiva va acabar amb la pilota als peus de Mejía i la seva centrada la rematar Llop, arribant des del darrera, fregant el pal. Tot i que l'ocasió més clara la va tenir Pasquina. Excel·lent recuperació d'Álex Segura que enfila porteria, la cedeix a Pasquina i quan tothom cantava el gol el seu xut el va treure un defensa sota pals. Els visitants que durant la primera mitja hora no van arribar amb perill a la porteria de Casamayor, van estirar línies als últims minuts però llavors van rebre un altre cop important amb l'expulsió de Lledó per doble groga just abans del descans.

A la segona part, els de Xavi Molist tot i jugar amb un home menys van sortir decidits a empatar el partit però la primera ocasió clara va ser de nou del Vila, en un molt bon control i mitja volta de David López que va aturar Ortega. Mica en mica el Terrassa va anar posant setge a la porteria dels penedesencs que en aquests primers minuts no van saber controlar els atacs rivals. Un xut de Josu va trobar una gran parada de Casamayor i poc després el porter del Vila es va tornar a lluir en un cop de cap visitant a la sortida d'un còrner. Van ser les dues millors ocasions del líder en tot el partit. Amb els canvis, el Vila va recuperar el domini i va poder sentenciar en una contra que no va trobar porteria per poc. El xut de Pol Via va sortir fregant el pal. El jove jugador local no va fallar a manca d'un quart d'hora. Sanku, que ahir va debutar amb el FC Vilafranca cedit pel Lleida, va guanyar una pilota al còrner va marxar amb potencia del rival i la seva passada cap a Pol Via la va aprofitar aquest, per fer el 2 a 0 definitiu que sentenciava l'enfrontament. Amb aquesta victòria, la segona consecutiva, els d'Ivan Moreno es consoliden a la tercera posició amb 13 punts un menys que el Terrassa i a l'espera de poder recuperar el partit pendent contra la Pobla Mafumet. Un dissabte d'alegria i per recordar al Municipal.