"Estem preparats per a competir contra el Terrassa"

"Estem preparats per a competir contra el Terrassa"

El jugador del FC Vilafranca espera seguir sent important en els pròxims partits de l'equip i poder lluitar per la zona alta de la classificació.

Álex Segura ha hagut d'esperar cinc partits per a poder ser titular al Futbol Club Vilafranca. Ha tingut paciència, ha treballat en silenci i no ha desaprofitat l'oportunitat que se li ha presentat. Iván Moreno el va posar al mig del camp contra el Valls i ell va respondre donant l'assistència de gol que donava els tres punts a Anselm Pasquina.

D'entrada Álex, preguntar-te per com vas viure el partit a Valls. El primer de titular i donant una assistència de gol. Partit rodó podríem dir?

Molt content per aconseguir els tres punts que era el que vem anar a buscar a Valls i pel que vam treballar durant la setmana i a partir d'ara a seguir en aquesta línia per a poder estar a la zona alta que és el que volem.

La plantilla està demostrant que és llarga i profunda i que el rendiment de l'equip es manté tot i que pugui haver-hi baixes importants.

Per això entrenem tota la setmana, per posar les coses complicades a l'entrenador i que ell hagi d'escollir i també perquè l'equip pugui assolir els tres punts cada cap de setmana.

Com et vas trobar al mig del camp?. Se't va veure ben compenetrat amb el Boira i el David López i amb el premi de donar una passada de gol.

Va ser una novetat, perquè és cert que sempre he jugat a posicions ofensives però el míster aquest any m'està posant al mig del camp. Molt content per l'assistència però sobretot pels tres punts.

Venim d'aquesta victòria al camp del Valls i rebem al Terrassa, no sé si l'equip més fort del grup però com a mínim si mirem la classificació això sembla.

Per història i per potencial de la platilla el Terrassa és un equip molt complicat, cada temporada ho és i no per casualitat. Nosaltres afrontarem el partit com contra el Valls, a donar-ho tot i a que els tres punts es quedin a casa. 

On creus que pot estar la clau per assolir la victòria? Fora de casa, l'equip està rendint molt bé, a casa venim de l'empat contra el Manresa que no va ser un bon partit.... Per on creus que se li pot fer mal al Terrassa?

Crec que la clau passa per seguir sent forts i competir com ho estem fent, tant a fora com a casa. El més important és que afrontem el partit sense complexes i jugant de tu a tu al Terrassa perquè crec que estem capacitats per fer-ho.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona