Guanyar per tancar l'any positivament

Guanyar per tancar l'any positivament

El FC Vilafranca rep demà (12h) al CF Igualada en el darrer partit del 2020 al Municipal. Una victòria faria que els penedesencs acomiadessin l'any en zona de posicions d'ascens.

Desprès de dos empats consecutius, el Futbol Club Vilafranca vol tornar al camí de la victòria i de pas, no perdre el ritme dels dos primers classificats, el CE Europa i el Terrassa. Un triomf demà (12 h) contra el CF Igualada faria que els penedesencs acabessin el 2020 en tercera posició, a l'espera de la resta de resultats. Iván Moreno, el tècnic dels locals perd per sanció a Sanku, que va veure la cinquena groga contra la Pobla, amb la qual cosa Anselm Pasquina recuperarà la titularitat contra l'equip de la seva ciutat. Els vilafranquins estarán molt pendents de les jugades d'estratègia, ja que dels 7 gols encaixats 5, han arribat a pilota aturada. Una mostra clara del que ha de seguir treballant l'equip. En l'aspecte positiu, destacar que Sanku i Sergi Escofet amb tres gols lideren el registre golejador, però Oribe, Pasquina, Pol Via i David López també han vist porteria. 

Davant hi haurà un Igualada que arriba amb moral desprès d'empatar contra l'Europa en el darrer partit de lliga. Un resultat que va significar el primer empat dels de Marc Cabestany desprès de tres victòries i 4 derrotes. Un inici molt bo de lliga dels de l'Anoia va deixar pas a un mala ratxa que van tallar la setmana passada amb aquest punt de valor contra el líder de la categoria. Una demostració del potencial del rival de demà i que ha de posar en alerta als d'Iván Moreno per no tornar a ensopegar i perdre bona part de l'avantatge que ha guanyat en anteriors jornades.

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona