Victòria patida per acabar l'any

Victòria patida per acabar l'any

El Futbol Club Vilafranca suma la cinquena victòria de la temporada (1-0) contra un CF Igualada que ha lluitat fins el final

El Futbol Club Vilafranca ha tancat un 2020 molt estrany i diferent, amb una victòria (1-0) contra el CF Igualada. No ha estat el millor partit dels nostres jugadors però aquest cop sí han tingut efectivitat i ofici als instants finals per sumar els tres punts a casa. Un triomf que a més, ha tingut premi afegit ja que la derrota del Terrassa al camp de la Montanyesa ha permès al Vila tancar el 2020 en segona posició amb 18 punts. El líder és l'Europa amb 21 mentre que els penedesencs li treuen un punt al Terrassa i dos al Manresa que és quart. El gol que ha donat la victòria ha estat ben matiner. Servei de cantonada, jugada d'estratègia i Toni Cunill que l'ha executat a la perfecció. La resposta de l'Igualada ha estat un xut de Genís que Pedro ha tret de forma espectacular. A la recta final, el Vila ha tingut una doble oportunitat de Pol Via i Sergi Escofet que hauria pogut significar el segon. 

A la represa, l'Igualada ha pujat encara més la pressió i això ha provocat que els visitants tinguessin alguna clara ocasió, com una de Sergio que ha tret bé Pedro. El Vila ho ha provat a la contra però no ha trobat la precisió necessària i això ha fet que el partit arribés als últims instants obert. Els d'Iván Moreno han demostrat que havien après la lliçó dels darrers partits i han tirat de solidesa i ofici per aguantar el resultat i sumar els tres punts. Una victòria treballada que recompensa l'esforç dels jugadors en una setmana de tres partits. Amb 18 punts i a manca d'un partit per acabar la primera volta, els penedesencs marxen de vacances havent fet una molta bona feina i amb l'objectiu de seguir aquesta línia competitiva al 2021.

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona