Max Bernard: "L'equip té molta il·lusió per aquest tram final de lliga"

Max Bernard: "L'equip té molta il·lusió per aquest tram final de lliga"

Va debutar com a titular en lliga al camp de la Montanyesa i una volta després repetirà per les baixes que hi ha a l'eix de la defensa. Max Bernard porta ja dos partits consecutius com a titular rendint a molt bon nivell i ajudant l'equip a sumar punts importants, en camps complicats com el del Santfeliuenc i la Pobla de Mafumet. 

Primer de tot, felicitats per aquestes titularitats. Una oportunitat que esperaves no?És una oportunitat que estava esperant i que degut a les baixes que tenim m'ha arribat. Estic content.

Com t'has trobat físicament. Des del partit de la primera volta al camp de la Montanyesa havies jugat molt poc i físicament no ha de ser fàcil afrontar dos partits seguits com a titular.Feia molt temps que no jugava tants partits seguits i al principi estava una mica fora de lloc. Per sort els entrenaments m'han permès adaptar-me i no perdre el ritme de competició i això m'ha permès no notar tant la inactivitat

L'equip ha tret quatre dels sis punts possibles en els dos compromisos seguits fora de casa que teníem. Un bon balanç tenint en compte que eren camps complicats. Com ho heu valorat dins del vestidor?Molt positivament perquè eren dos partits fora i que afrontàvem amb baixes sensibles. Guanyar-ne un i empat un altre a l'últim minut és molt bo i ens dona confiança per encarar aquest últim tram de la temporada. 

L'equip sempre ha estat a les primeres posicions i afronta aquesta part final a la zona alta. Com veieu aquest tram final de lliga?Estem amb la màxima il·lusió possible, el que volem és estar a la zona alta per jugar el Play Off i encarem aquesta part final amb la màxima il·lusió de fer les coses bé i sabent que si seguim fent el que hem fet fins ara podrem donar una bona alegria. 

Has definit la 'Monta' com un equip experimentat amb algún jugador jove. Creus que serà molt diferent del partit que vam jugar a Nou Barris. Els dos equips hem canviat, potser més ells, no sé si això pot influir?Ells han canviat uns quants jugadors però jo m'espero un partit bastant semblant, tot i que el nostre camp és una mica més gran que el seu. Ells tenen la necessitat de puntuar sí o sí, i això els farà ser pràctics, intentar no cometre errades i ser un bloc. Nosaltres el que hem de fer és jugar com sabem i fer tot el possible per sumar els tres punts. 

 
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona