Sumen un bon punt contra un rival directe

Partit disputat de poder a poder al Nou Congost. El CE Manresa ha sortit fort i Erik Rafel amb un xut creuat ha tingut la primera gran ocasió. La pilota ha picat al pal. Poc després Toni Casamayor ha tret un peu espectacular per tornar a evitar el gol dels locals. Poc a poc, els d'Iván Moreno s'han anat estirant i David López en un xut des de fora de l'àrea ha pogut marcar. A l'equador de la primera part ha arribat el gol del Manresa. Noah s'ha avançat a la defensa pendesenca en una centrada des de l'esquerra i ha batut a Toni. Per sort la reacció del 'Vila' no s'ha fet esperar i Max en una jugada d'estratègia ha fet l'empat. Amb l'1 a 1 i un quart d'hora per jugar-se els nostres jugadors s'han fet amb el domini del partit i David López hauria pogut fer el segon en un cop de cap a la sortida d'un còrner però Marc Vito ha tret una mà espectacular per desviar la pilota. D'aquí al final de la primera part, poc més a destacar.

A la segona, el guió s'ha repetit amb un Manresa tenint la pilota i un Vilafranca defensant amb una mica més d'ordre que a la primera meitat. L'entrada de Sanku per Pasquina ha donat un punt més al nostre equip. Precisament en una jugada del davanter hem tingut la millor ocasió de la segona part. La seva passada de la mort l'ha xutat Mejía fregant el travesser. El mateix Mejía ha tingut una nova opció però el seu xut ha sortit massa centrat sense problemes per Vito. Toni Casamayor també s'ha lluit en una de les poques aproximacions perilloses dels locals. I poc abans del final, el 'Vila' ha tingut la més clara. Una cavalcada de David López després de robar una pilota ha acabat als peus de Sanku que ha marcat però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. Una acció que a primer cop d'ull ha semblat ben assenyalada per l'àrbitre. Així doncs, empat final (1-1) com a la primera volta al Municipal de Vilafranca. Una jornada més els penedesencs continuen tercers, en posicions de fase d'ascens i amb dos i tres punts de marge respecte a San Cristóbal i Manresa, tot i que aquests dos equips tenen un partit més que els d'Iván Moreno. La pròxima jornada, el 'Vila' rebrà al Municipal a la UE Valls.