Mereixen més

El FC Vilafranca empata (1-1) al camp del Banyoles en el penúltim partit de pretemporada

Bon partit del FC Vilafranca al Municipal Miquel Coromina de Banyoles. Els d'Iván Moreno han merescut alguna cosa més, sobretot en una segona part en la qual han estavellat dues pilotes al pal, i han estat superiors a un rival que ha notat el cansament a les cames. A la primera part, els dos equips han buscat la porteria contrària. El primer en trobar-la han estat els nostres jugadors. Unes manes dels banyolins dins de l'àrea les ha assenyalat com a penal l'àrbitre del partit i Víctor Oribe no ha perdona des dels 11 metres. Amb el 0 a 1 el partit es posava de cara pels d'Iván Moreno, tot i que la'legria ha durat poc ja que a la següent acció una errada col·lectiva ha permès a Sanku fer l'empat, creuant la pilota fora de l'abast de Toni Casamayor. Tot i que el Banyoles ha tingut bons minuts després del gol, el Vila ha acabat sencer i tenint més domini que el rival abans del descans.

A la represa els nostres jugadors han sortit molt endollats i han estat molt superiors a un rival que ha notat el cansament i pràcticament no ha arribat a la porteria del Vila. Un còrner tret per Oribe que ha picat al travesser i un xut de Pasquina que ha aturat el porter local han estat el preàmbul de la millor ocasió dels nostres. Una gran jugada per l'esquerra ha acabat amb una centrada, que després d'uns rebots ha picat al travesser. El rebuig li ha caigut a Pol Via que amb el cap ha rematat i que ha vist com un defensa li treia el gol a la mateixa línia, quan tothom ja cantava el gol. A la recta final, els dos entrenadors han aprofitat per fer canvis i donar una mica de descans, als futbolistes que acumulen més minuts. El Vila recupera sensacions després del 0 a 4 contra el Badalona i afronta amb optimisme la penúltima setmana de pretemporada, que acabarà amb el partit de dissabte que ve (18h) al camp del Llagostera, un rival de Segona B i que serà l'últim exàmen abans de l'inici de lliga el dia 17 d'octubre.