"Hem de ser contundents a les dues porteries"

"Hem de ser contundents a les dues porteries"

Un dels capitans del FC Vilafranca, David Fontanils, analitza el partit d'aquest dissabte (17h) contra el Santfeliuenc en l'estrena de lliga de l'equip

Aquest dissabte, el FC Vilafranca rep el Santfeliuenc aquest dissabte (17h), al Municipal. Un partit que servirà per debutar a la lliga aquesta temporada, després d'una pretemporada que ha estat difícil i diferent a la resta. N'hem volgut parlar amb un dels capitans de l'equip d'Iván Moreno, David Fontanils, que analitza la pretemporada i la cita d'aquest dissabte. 

- Com veus el partit d'aquest dissabte contra el Santfeliuenc? L'afrontem amb molta il·lusió i moltes ganes, sabem que no ha estat la millor pretemporada, i que ve aquí a casa un rival difícil, que els últims anys sempre ens ha complicat moltíssim. Esperem ser un equip competitiu, que és solidari i que és contundent a les dues porteries.

- A nivell personal com t'has trobat durant aquesta pretemporada?Em trobo bé, tenia la incertesa de saber com estaria després de tants mesos i el confinament que et passa factura però crec que hem fet una pretemporada completa, sense cap problema de lesió, i arribem com és normal, amb una mica de manca de ritme però preparats.

- Un rival, el Santfeliuenc que sempre us posa les coses complicades a casa. No sé si això dóna un punt més de motivació?Sí, ve un rival que a les últimes temporades sempre ens ha costat molt. Ens ha costat molt aquí a casa i ens ha costat molt a fora. És un rival que té les idees molts clares, que surt molt bé a la contra i que aprofita qualsevol pèrdua o qualsevol error del rival i sabem que hem d'estar molt atents a això perquè sinó ens faran mal. Nosaltres, intentarem desenvolupar el nostre joc i intentar ser contundents a les dues àrees, en atac per marcar i a darrera per mantenir la porteria a zero.

- El tema de la incertesa de saber si finalment es podrà jugar o no, si es podrà fer amb públic o no, com us afecta dins del vestidor?No és òptim però crec que tots ens trobem en la mateixa situació, tots els clubs de la categoria ens trobem en el mateix. Nosaltres per sort, i toquem fusta, no hem tingut cap parada perquè no hem tingut cap cas i que la lliga es pugui desenvolupar amb la màxima normalitat possible.

- En el nou format de la Tercera Divisió, David, amb una primera fase tan curta, qualsevol partit és important però sobretot els de casa no?Les victòries tenen molta més importància, perquè només hi haurà 20 jornades, no 38 com abans, hi ha menys marge d'error, per tant és molt important i fer-ho a casa. En el format que han plantejat l'objectiu és estar entre els sis primers per jugar els Plays Offs d'ascens i no quedar del setè en avall per jugar els de descens.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona