"Veig als meus jugadors implicats i motivats"

"Veig als meus jugadors implicats i motivats"

El tècnic del FC Vilafranca, Iván Moreno, analitza el partit d'aquesta tarda contra el Santfeliuenc, corresponent a la primera jornada de lliga

Ha arribat el dia. El Futbol Club Vilafranca rep aquesta tarda (17h) al Santfeliuenc en el primer partit de lliga de la Tercera Divisió 2020/2021. Una cita que els d'Iván Moreno han estat preparant a consciència durant setmanes i que afronten amb moltes ganes, després de més de 7 mesos sense competir. "Enfoquem el partit amb molta il·lusió perquè fa molt temps que no juguem i després amb el convenciment que tenim arguments per a fer-ho bé. En un partit de futbol pot passar qualsevol cosa i segurament l'Andés -tècnic rival- també pensarà que pot guanyar però jugant a casa i sabent de la importància que té començar bé, soc optimista perquè veig als meus jugadors implicats, motivats i amb ganes que arribi l'hora del partit", ha comentat l'entrenador del Vila. Tots els jugadors que formen part de la plantilla están disponibles després d'una setmana d'entrenament de molta intensitat i concentració. 

Davant hi haurà un Santfeliuenc que tot i tenir algún problema per COVID a la primera part de la pretemporada, també ha pogut preparar correctament el partit d'aquesta tarda. El rival, és d'aquells incòmodes i que últimament mai se li dóna bé al FC Vilafranca. Els del Baix Llobregat, vindran amb ganes de sorprendre i sumar els primers punts de la temporada, aprofitant a més, que el partit es disputarà sense públic ja que des del club hem considerat jugar aquest enfrontament a porta tancada, sent coherents amb la situació epidemiològica que està vivint el país aquests últims dies. Amb tot però, els aficionats que ho desitgin podran seguir el partit en directe pel nostre canal de Youtube (FC Vilafranca) i així poder veure les evolucions dels seus futbolistes en aquesta estrena de lliga. 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona