Primera victòria a la lliga

Els gols de Pasquina i Oribe, aquest al darrer minut de partit, van fer que el Futbol Club Vilafranca comencés la lliga amb victòria davant un rival sempre incòmode com el Santfeliuenc (2-0)

Els tres primers punts s'han quedat a casa. Bon partit del Futbol Club Vilafranca per començar la lliga i primera victòria de la temporada (2-0) contra el Santfeliuenc. Els d'Iván Moreno van començar el partit endollats i dominant però mica en mica els d'Andrés González van anar equilibrant el partit i arribant a les porteries de Toni. Poc després de la mitja hora de partit el Vila va fer un pas endavant i va posar setge la porteria del 'Santfe'. I en un dels molts còrners que va tirar l'equip a la primera part, va arribar el primer gol. Oribe combina en curt amb Illescas, aquest li torna al vuit vilafranquí que posa una rosca mil·limètrica al cap de Pasquina que superava al porter i avançava als d'Iván Moreno. Amb aquesta diferència es va arribar al descans.

A la represa, Pasquina hauria pogut sentenciar només començar però el seu xut va trobar una bona resposta del porter visitant. S'ha de dir però, que el Santfeliuenc en aquests primers minuts de la segona part va tenir el seu moment i podria haver empatat. Les bones actuacions de Toni i la seguretat defensiva de l'equip, liderats per Conill i Fontanils van permetre superar aquests minuts d'angoixa. Mica en mica els nostres jugadors van recuperar el pols i van tenir ocasions per marcar el segon. Un còrner directe d'Oribe que va estar apunt d'entrar o un cop de cap i un posterior xut de Mejía que haurien pogut acabar dins de la porteria van ser les millors ocasions abans de la sentència definitiva. Abans però, va haver-hi el darrer ensurt dels visitants, amb un cop de cap que va tocar el travesser. I quan ja es complia el minut 90 de partit, una acció ràpida per la banda esquerra va acabar amb una centrada de Pol Via que va rematar Oribe posant el 2 a 0 definitiu. Primera victòria de la temporada per un equip que ha començat amb bon peu la lliga, i que després d'un merescut descans, començarà a preparar el duel d'aquest pròxim diumenge al camp de l'Europa.