Superats en tot moment

El FC Vilafranca encaixa la primera derrota de la temporada contra el Figueres (0-1)

Un gol del visitant Timo a l'inici de la segona part va fer que el Futbol Club Vilafranca encaixés la primera derrota de la temporada a la 3a RFEF. Va ser un mal partit dels d'Ivan Moreno, el pitjor en molt de temps, on els penedesencs es van veure superats en tot moment per una Unió Esportiva Figueres que va guanyar amb tot mereixement. Els locals no van entrar bé al partit i els empordanesos van tenir en els peus de Timo i Adri Expósito dues ocasions molt clares. A l'equador de la primera part, el partit es va equilibrar i Collado va estar a prop de fer el primer en dues accions. Amb tot, el conjunt visitant, entrenat per Moisés Hurtado va tenir alguna acció més de molt perill, com un xut d'Adri Expósito que va treure sobre la mateixa línia de gol Eric Via, quan la pilota ja havia superat la porteria de Toni Casamayor i els visitants ja celebraven el gol.

Només començar la segona part, el Vila va tenir la millor ocasió del partit. Passada de Toni Casamayor mil·limètrica a Pol Via que va xutar al cos del porter visitant. El rebuig li va caure a Carlos Cano que no va poder rematar en condicions. I del possible 1 a 0 al 0 a 1. Passada filtrada cap a Timo que guanya per velocitat a la defensa i supera Casamayor posant el 0 a 1 al marcador del Municipal. D'aquí al final poques opcions dels d'Ivan Moreno, la més clara va ser una ramatada de cap de Fontanils que sortir fregant el travesser. Per la seva part, el Figueres hauria pogut fer el 0 a 2 en la darrera acció de l'enfrontament, amb tot el Vila volcat però Casamayor va tornar a fer una gran aturada.

Derrota per la mínima, la primera de la temporada i la primera al Municipal en un mal partit dels penedesencs que hauran de treballar per millorar i trobar les sensacions perdudes dissabte. La propera cita del FC Vilafranca serà aquest diumenge (12 h) al Nou Congost, en un duel d'alt voltatge contra el CE Manresa, un dels equips que més i millor s'han reforçat aquesta temporada amb l'objectiu de lluitar per l'ascens.