El Vilafranca manté la majoria de jugadors per la propera temporada, tot i que s’han d’acabar de completar alguns detalls en algun cas determinat per definir totes les renovacions.

El que si és clar és que tres nous noms han aparegut darrerament com a futurs jugadors el Vilafranca, tres jugadors que agraden tant al cos tècnic (per això els ha triat)  com a la directiva i socis.

Ells son Ferran ALABAU Perich, Iván PIÑOL Zoroa i ENRIC Paredes Olivella, el primer ve de la Grama, el segon del Marianao Poblet i el tercer de l’Igualada.

Veiem a continuació quatre dades dels esmentats jugadors

 

Ferran ALABAU Perich (13/08/87, Girona):
Sorgit de les categories inferiors del Girona, ha jugat al Banyoles (06/08), Cassà (08/09) i Gramenet B (09/10) on ha disputat 25 partits marcant 4 gols.
Típic davanter de referència a la punta d'atac, fa servir la seva gran alçada (1,88 m.) per a dominar el joc aeri tot i que no està gens mancat de tècnica individual. Potser el recordareu perquè va ser l'autor del gol de l'empat (1-1) de la Gramenet B al Municipal rematant de cap una centrada des de la banda dreta.

Iván PIÑOL Zoroa (12/02/82, El Vendrell):
Exjugador del Vilafranca (01/02 provinent del juvenil de la Blanca Subur), posteriorment va jugar al Vendrell (02/05), Lahti de Finlàndia (05/06), Vilanova Geltrú (06/07),
Sitges (06/07), Alcarràs (07/08), Horta (08/09) i Marianao Poblet (09/10) on ha disputat 25 partits i ha fet 2 gols.
Dins l'esquema de joc habitual de Puchi, vindria a ocupar el lloc de pivot que fa d'enllaç entre la defensa i el mig del camp. A més, té bona sortida de pilota des del darrera.
Els números de la seva anterior etapa vilafranquina són:
25 Partits jugats / 3 TG - 0 TV / 0 Gols

 

ENRIC Paredes Olivella (31/10/84, Sant Joan de Mediona):
Penedesenc format al futbol base de l'Igualada, ha jugat a la PB Anguera (02/03) i Igualada (03/10) on era des de fa uns anys el capità. Aquesta darrera temporada ha disputat 34 partits marcant 7 gols.
Un nom que ja havia sonat moltes vegades com a possible fitxatge del degà penedesenc i que enguany s'ha concretat. Als 26 anys, i després de 7 temporades al conjunt de l'Anoia, arriba al Vilafranca en plena maduresa futbolística. Aportarà feina a la zona ampla i arribada davant la porteria contrària.
A més, reforçarà potser una de les zones del camp amb menys efectius.